Nytt samarbeid med Pixotope

Partnerskap med Pixotope i Norden.

Danmon Group har inngått en avtale med Pixotope, som Partner i Norden av deres løsninger innenfor AR / XR Virtuell Produksjon.

Med Danmons kontorer i København, Århus, Stockholm og Oslo vil firmaet etablere en lokal distribusjonskanal for Pixotope - dette vil også være meget komplementært til andre av Danmons partnere og leverandører sine produkter.

Produktene er relevante for de fleste av Danmon Groups markedssegmenter, som spenner fra avanserte Pro AV-løsninger til møtelokaler, undervisningssektoren, kontrollrom, events, teater og scene samt produksjonsutstyr for kringkasting, postproduksjon og film. Produktene vil også kunne inkluderes som nøkkelprodukter når man skal levere komplette systemløsninger.

«Hos Pixotope er vi veldig glade for å kunne meddele, at Danmon Group har gått sammen med Pixotope som vår nye Channel Partner i Norden. Danmon har mange års erfaring i regionen og industrien og er den perfekte partner for Pixotope» sier Nordic Regional Manager hos Pixotope.

"Vi er veldig glade for å bli partner med Pixotope - og være i stand til at integrere deres teknologi og løsninger i vår prosjekter," kommenterer Gustav Clausen, Head of Marketing, for Dan Technologies A / S (eier av Danmon Group). «Pixotopes sortiment passer perfekt inn i vårt system- og integrasjonsarbeid, og våre kunder vil være i stand til å utnytte fordelen i deres løsninger.

For mer Informasjon, kontakt os vennligst på: info@danmon.no eller +47 23 400 400.

Scroll to top