Infrastruktur for medieproduksjon

I et moderne mediehus er det mange ulike komponenter og teknologier som må spille sammen både for produksjons-, avvikling og redigeringsformål.
Hos Danmon hjelper vi bedrifter innen mediebransjen med å lage en profesjonell og høykvalitets infrastruktur som gjør hverdagen enklere gjennom en driftssikker løsning for 24/7/365 operasjoner.

Medieinfrastruktur med fokus på driftssikkerhet

Infrastrukturen i en organisasjon som produserer innhold er selve ryggraden. Dersom denne svikter, vil det ikke være mulig å jobbe effektivt. Dette vil også medføre økonomiske tap dersom organisasjonen har forpliktet seg overfor sine kunder på levering. Det er derfor ekstremt viktig at infrastrukturen er satt opp med driftssikre komponenter i alle ledd og at denne er oversiktlig og enkel å vedlikeholde.

EVS:TV- og kringkastingsinfrastruktur i verdensklasse

EVS (tidligere Axon) er en de best etablerte leverandører av denne typen utstyr. I løpet av de siste 30 årene har Axon vokst fra sin base i Nederland til å bli en global leder innen kringkastingsnettverksinfrastruktur; klarert av kringkastere, nettverksoperatører og tjenesteleverandører for å drive, kontrollere og overvåke kritiske operasjoner med pålitelige og kostnadseffektive løsninger.

ROSS VIDEO:: OpenGear, en åpen standard

Ross er en av de mest suksessrike produsentene i bransjen de siste årene. De har utviklet og tatt initiativet til en åpen standard for infrastruktur produkter, kalt OpenGear.
De har gjennom denne strategien inngått partnerskap med et stort antall selskaper som bidrar med produkter til OpenGear. På denne måten har OpenGear blitt en bransjestandard med et stort utvalg av produkter og funksjonalitet.

BarnFind: Fiberoptisk infrastruktur

Med dagens teknologier er kravet til båndbredde stadig økende. Dette gjør at eneste alternativ for en infrastruktur som ikke skal ha begrensninger er å basere kablingen på Single Mode fiber.
BarnFind er et norsk selskap med base i Sandefjord. De utvikler og produserer fiberoptisk utstyr som er relevant for stort sett alle signaltyper i transport av media.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top