Profesjonell Audio

Soundware

Soundware Norge er en integrert del av Danmon Group og er spesialister på digital lyd. Soundware Norge henvender seg til det profesjonelle lydmarkedet med et spesielt fokus på markedet for radio, kringkasting, teater, live/PA og postproduksjon.

Om Soundware

Soundware er en del av Dan Technologies A/S og en integrert del av Danmon Group Denmark A/S og er spesialister på digital lyd.

Soundware henvender seg til det profesjonelle lydmarkedet med spesielt fokus på radio-, kringkastings-, teater-, live/PA- og postproduksjonsmarkedet.

Våre medarbeidere har mangeårig erfaring og stor kunnskap om lydbransjen. Vårt produktsortiment er nøye utvalgt og under stadig oppbygging, vi tilbyr også full service og support på våre produkter og systemer.

Vi har levert systemløsninger til alt fra de største radiostasjonene, teatrene, konferansesentrene og spillestedene, til et stort antall TV-produsenter og TV-stasjoner som NRK og TV2.

Uansett om det dreier seg om løsninger for radio, TV, teater, live, møterom for hoteller og konferansesenter, har vi løsninger som dekker de fleste behov.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top