Kontribusjon og distribusjon

Ønsker du å sikre em smidig levering av innholdet ditt? Da kan vi i Danmon hjelpe med løsninger innen distribusjon og levering av ditt innhold. Våre løsninger spenner fra TV- og radiosendere, OTT-tjenester, til forsterkere og satellittkommunikasjon. Vi tilbyr omfattende tjenester for alle våre løsninger for å sikre at sendingen din alltid leveres trygt fra studio til avleveringsstedet.

Våre løsninger innen bidrag og distribusjon

Med vår avanserte teknologi og omfattende nettverk av partnere kan vi bidra til å sikre distribusjonen av innholdet ditt til et bredt spekter av plattformer, inkludert TV, radio og nettstrømmetjenester.
Danmon er ledende innen produkter og rådgivning for kringkastingssegmentet, hvor vi sammen med veletablerte partnere og merkevarer leverer de beste løsningene i bransjen. Våre omfangsrike løsninger innen kontribusjon og distribusjon dekker de fleste behov. Vårt team av eksperter kan hjelpe deg med å finne den beste distribusjonsstrategien for innholdet ditt, med hensyn til faktorer som publikum, budsjett og distribusjonsrettigheter. Vi håndterer alle de tekniske detaljene slik at du kan fokusere på å lage flott innhold.
Enten du er et mindre produksjonsselskap som ønsker å nå et lokalt publikum eller et større studio som ønsker å distribuere innhold globalt, har vi en løsning som dekker dine behov. Så ikke vent lenger – kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å få innholdet ditt ut i verden!

Vi samarbeider med anerkjente kringkastingsdistributører

Med vår kompetanse og innsikt i bransjen gir vi selvsagt råd og tilbyr de beste løsningene som finnes innen kontribusjon og distribusjon. Vi jobber tett med anerkjente kringkastingsdistributører med kvalitetsbevisste løsninger innen bransjen.
Les mer om våre samarbeidspartnere og løsninger innen bidrag og distribusjon.


Hiltron – Satellitt og trådløs distribusjon

Gjennom vårt tette samarbeid med Hiltron kan vi gi deg råd om å levere satellittkommunikasjonsløsninger. Hiltron er Tysklands ledende systemintegrator innen satellitt og trådløs kommunikasjon. Som en av de beste innen komplekse nøkkelferdige systemer, er Hiltron den foretrukne partneren for mange store kunder over hele verden. Hiltrons solide ekspertise og fleksibilitet gjør dem i stand til å diskutere prosjekter basert på ethvert systemdesign eller systemkrav kundene måtte ha. Hiltron er også produsent og distributør av produkter og løsninger for satellitt- og mikrobølgekommunikasjon av kringkastingskvalitet.


Broman - OPTOCORE - Fiber-, ruting- og multipleksingsdistribusjon

OPTOCORE har i mange år vært den ledende leverandøren av tidskritiske, redundante lyd-, video- og kontrollinfrastrukturer. Nettverket deres brukes i en rekke miljøer, inkludert blant verdens største arrangementer, samt et alternativ til kobberinfrastruktur i OB-varebiler, stadioner, studioer og teatre. OPTOCORE-systemene kan skaleres ned til bærbare scenebokser med punkt-til-punkt-mikserintegrasjon.
OPTOCORE er basert på de åpne AES3- og AES10-standardene (MADI) og gir transport, ruting, formatkonvertering og distribusjon av lyd-, video- og kontrolldata med full administrativ og diagnostisk funksjonalitet.


Sencore – Multi-kanal distribusjon

Gjennom vårt samarbeid med Sencore tilbyr og gir vi råd om distribusjonsløsninger innen flerkanalsdistribusjon. Hvis du vil ha flere muligheter for å distribuere innholdet ditt gjennom flere kanaler, er Sencore det riktige valget. Sencore er en ledende produsent av produkter innen flerkanalsdistribusjon, videotransport, mottak, dekoding, transkoding og modulering. Med deres kvalitetssikrede utstyr og løsninger sikrer du at innholdet ditt blir levert til sluttbrukeren.


Barnfind – Fibertransport, konvertering og ruting

Det norske selskapet Barnfind Technologies AS ble grunnlagt i 2012 av en gruppe erfarne industriveteraner. De samlet sin kunnskap og erfaring for å designe en signalnøytral plattform som tilbyr en rekke funksjoner og støtter mange forskjellige signalformater i ett rammeverk. Her handteres transparente fibertransportløsninger, multipleksing, ruting, konvertering, distribusjon, og CAM-CCU-løsninger i verdensklasse. Denne unike og funksjonsrike alt-i-ett løsningen sparer verdifull plass, strømforbruk og penger.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top