Kameraløsninger for TV, video og filmproduksjon

Gode kameraoppsett for kringkasting og profesjonelle studioer er avgjørende for å sikre en jevn og profesjonell produksjon. Med riktig kamerateknologi kan du oppnå høy kvalitet og pålitelighet i opptakene dine, uansett om du er i TV, filmstudio eller på location. Det finnes en rekke alternativer innen kamerateknologi, fra tradisjonelle kameraer på stativ til mer avanserte robotikksystemer.
Det er helt avgjørende å velge den løsningen som passer best for dine behov og ditt budsjett. Uansett hva du velger, er det viktig å huske at en investering i god kamerateknologi er en langsiktig investering som kan bidra til å sikre kvaliteten i produksjonene dine.
Hos Danmon tilbyr vi en rekke kameraløsninger for TV-, video- og filmproduksjonsstudioer som er designet for å møte dine behov. Vårt dyktige team av teknikere og eksperter står klare til å hjelpe deg med å velge den løsningen som passer best for deg og dine produksjoner. Vi tilbyr også installasjon, opplæring og støtte slik at du kan få mest mulig ut av investeringen din. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne den mest optimale løsningen.

Vi tilbyr produkter av høy kvalitet fra anerkjente merker

Hos Danmon er vi stolte over å kunne tilby profesjonelle kameraer og kamerasystemer fra anerkjente merker som er utviklet med fokus på å levere profesjonelle resultater. Vårt utvalg inkluderer kameraer fra verdens ledende produsenter, kjent for sin innovative teknologi og høye kvalitet. Uansett om du ser etter et kamera til TV-, Video- og Filmproduksjonsstudioer eller andre formål, kan du være sikker på at vi har en løsning som dekker dine behov. Løsningene spenner fra enkle integrerte PTZ kamera (Pan-Tilt-Zoom) til tunge roboter som kjører på studiogulvet.


Ross Video kamera

Ross Video har gjennom årene etablert seg som en innovativ og pålitelig leverandør av kamera av høy kvalitet. Utviklet med fokus på å levere profesjonelle resultater. Følgende kameraserier er populære valg innen kringkasting; Pivot PTZ og ACID,
Ross Pivot PTZ er en serie pan/tilt/zoom-kameraer i 4K – avhengig av modell med 12G eller NDI som er designet for å levere jevne og presise opptak i høy kvalitet. Kameraene er utstyrt med avanserte optiske systemer som sørger for skarpe bilder, selv under vanskelige lysforhold. I tillegg er Pivot PTZ-kameraene utstyrt med en rekke funksjoner som gjør dem enkle å betjene og integreres i mange produksjonsmiljøer.

ACID er Ross Videos serie med bokskameraer for live- og fjernproduksjoner, og er designet for å levere video av høy kvalitet. ACID-kameraene tilbys i to versjoner, en H200 som er et utmerket bokskamera med høy ytelse, med 1080p, CMOS-sensorer og HDR-funksjon. Z50-modell, som tilbyr UltraChrome med 1080i-oppløsning og SD-kompatibilitet. Disse bokskameraene kan leveres med enten Angeniux-, Canon- eller Fujinon-objektiver og kan brukes i både VR/AR/XR-miljøer.


Panasonic

Panasonic er en anerkjent produsent av videokameraer som leverer video av høy kvalitet til profesjonelle produsenter over hele verden. Kameraene deres er kjent for sin avanserte teknologi og innovative design som gjør dem ideelle for en rekke opptakssituasjoner. Vi tilbyr et bredt utvalg av Panasonic-kameraer, som dekker de fleste bruksområder. Enten du er en erfaren produsent eller bare har begynt, har Panasonic et kamera som passer dine behov.

Panasonic PTZ-kameraer er en serie profesjonelle kameraer som er designet med integrert robotikk. PTZ står for Pan, Tilt, Zoom og refererer til kameraets evne til å bevege seg i alle retninger og zoome inn og ut. Panasonic PTZ-kameraer er ideelle for en rekke formål, inkludert: til bruk i TV-studioer, for liveproduksjoner og for fjernopptak.

ENG-kameraer (Electronic News Gathering) er kameraer designet for å gi høykvalitetsopptak for nyhetsdekning og journalistikk. Panasonic ENG-kameraer er utstyrt med avanserte sensorer og optiske systemer som sikrer skarpt fokus og klare bilder, selv under de mest krevende forhold. I tillegg er ENG-kameraene utstyrt med en rekke funksjoner som gjør dem enkle å betjene og integrere i et levende produksjonsmiljø.

Panasonics P2 Cloud-baserte administrasjon, som er en revolusjonerende løsning for nyhetsinnsamling og drift.

P2 Cast er mye mer enn bare en nettverksbasert dataoverførings- eller fildelingstjeneste.

P2 Cast automatiserer opplasting av levende bilder fra kameraopptakere til P2 Cast Cloud i sanntid. Dette kan enten gjøres via wifi eller 4G.

Den redaksjonelle redaktøren og andre ansatte kan dele bildekilden på nettet ved å få tilgang til skyen. Dessuten gjør P2 Cast det mulig å skaffe høyoppløselige data (høyoppløst bilde) ved hjelp av Highlight Editing-funksjonen, bekrefte kameraopptakerinformasjon inkludert posisjonsinformasjon, overføre metadata til kameraopptakere og sentralstyre kameraopptakere eksternt.

P2 Cast tilbyr en komplett pakke med løsninger som kreves for dagens nyhetsinnsamling og produksjon — som hastighet, lav pris, høy kvalitet, kontroll og mer.

P2 Cast kan brukes til PX-serien av videokameraer!

Finn vårt utvalg av kameraer fra Panasonic på vår nettbutikk


Apantac

Apantac er en anerkjent produsent av profesjonelle kameraer for kringkasting og produksjon. Utvalget deres inkluderer en rekke kameraer for ulike formål, fra pan/tilt/zoom-kameraer til kameraer for live-produksjoner og fjernopptak.

Et av deres mest populære kameraer er PTZ-kameraet (Pan, Tilt, Zoom), som er designet for å levere jevne og presise opptak av høy kvalitet. Apantac PTZ-kameraene er utstyrt med avanserte optiske systemer som sikrer skarpt fokus og klare bilder, selv under vanskelige lysforhold. I tillegg er PTZ-kameraene utstyrt med en rekke funksjoner som gjør dem enkle å betjene og integreres i en lang rekke produksjonsmiljøer.

Apantac PTZ-kameraene er ideelle for en rekke formål, inkludert til bruk i TV-studioer, for liveproduksjoner og for fjernopptak. Enten du er på utkikk etter et kamera til et TV-studio, til live-produksjoner eller til fjernopptak, kan du være sikker på at Apantac har en løsning som dekker dine behov.


Blackmagic Design

Blackmagic Design er en ledende produsent av profesjonelle kameraer for kringkasting og produksjon. Deres utvalg inkluderer en rekke kameraer for ulike formål, fra tradisjonelle kringkastingskameraer til digitale systemer for filmproduksjon.

Blackmagic Design-kameraer utstyrt med en rekke funksjoner som gjør dem enkle å betjene og integreres i en lang rekke produksjonsmiljøer. Blackmagic Design-kameraene er ideelle for en rekke formål, inkludert til bruk i TV-studioer, til liveproduksjoner og til filmproduksjon.

Enten du leter etter et kamera til et TV-studio, til live-produksjoner eller til filmproduksjon, kan du være sikker på at Blackmagic Design har en kosteffektiv løsning.

Finn vårt utvalg av URSA-kameraer fra Blackmagic Design på vår nettbutikk


Ikegami

Ikegami er en ledende produsent av spesialiserte kameraer, bildebehandlings- og overføringsutstyr. Ikegami ble grunnlagt i 1946 i Tokyo, Japan. I dag jobber rundt 800 ansatte i 3 fabrikker og 9 salgs- og serviceorganisasjoner over hele verden. Ikegami har konsekvent laget de mest avanserte produktene innen alle bildeprosesser, nemlig bilde, overføring, prosessering, opptak og visning.

Ikegami Electronics (Europe) GmbH i Neuss, Tyskland, ble grunnlagt i 1970 og er salgs- og serviceorganisasjonen for Europa og Afrika.

Ikegami er pioner på utvikling av ENG-systemer og profesjonelle videokameraer med kompromissløs bildekvalitet. Ikegami Betacam SP kameraopptakere var kjent som de beste og mest pålitelige på markedet. Ikegamis monitorer og studiokameraer har vært med på å utvikle moderne TV-produksjon, slik vi kjenner den i dag.


Vinten

Vinten har over hundre års erfaring, og er blant verdens ledende leverandører av kamerastøtteutstyr.
*Pan- og tilthoder
*Tripods
*Dollyer
*Pedestaler


Vinten Radamec

Vinten Radamec Broadcast Robotics - oppfant de første kamera robotstativene for BBC. De skaper idag de beste systemene, for både kjøringer, tilting, panorering og høydebevegelser med kamerastativer.

 

MRMC

Mark Roberts Motion Control er en av de ledende innen bransjen for ekstremt nøyaktige, pålitelige og presise robotløsninger for kringkasting og film.
De dekker alle behov innen kringkasting, fra enkle pan-tilthoder, som kan monteres på en sokkel, pidestall, tripodod, hengende fra en trosse eller lysgrid til mer avanserte og skreddersydde automatiseringsløsninger.

 

Slidekamera by MRMC

På IBC 2022 kunngjorde MRMC anskaffelsen av Slidekamera-produktserien, som gir et enda bredere utvalg av bevegelses- og robotløsninger til MRMCs kringkastingstilbud.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top