Data transport

TV- og mediebransjen er hele tiden i bevegelse, med den økende mengden data som produseres i dag, er det derfor viktig å kunne transportere og overføre store datamengder raskt og sikkert. Datatransport og filoverføring er en kritisk faktor for å kunne levere innhold i tide og sikre innhold av høy kvalitet. Det finnes flere teknologiske løsninger tilgjengelig som kan bidra til å sikre effektiv og sikker datatransport, inkludert fysiske medier, trådløse nettverk og skybaserte løsninger. I tillegg er det viktig å velge riktig løsning som passer din bedrifts behov og krav til sikkerhet og effektivitet. Med vår mangeårige erfaring innen teknologi og utstyr til medie- og underholdningsbransjen tilbyr vi en rekke kvalitetssikrede løsninger innen datatransport som helt sikkert kan dekke dine behov.

Profesjonelle løsninger innen datatransport og filoverføring

Profesjonelle løsninger innen datatransport og filoverføring er viktige for TV- og mediebransjen, da de bidrar til å sikre effektiv og sikker transport av store datamengder. Det finnes flere løsninger tilgjengelig på markedet, og det kan derfor være vanskelig å velge den rette som dekker dine behov. Hos Danmon har vi et tett samarbeid med anerkjente merkevarer med løsninger innen datahåndtering og transport. Vi er klare til å hjelpe deg med å finne den rette løsningen.

Marquis

Marquis Broadcast er et selskap i Dan Technologies og jobber bl.a. og spesielt med interaksjon og arbeidsflyt mellom media og metadata og tilbyr en rekke medieintegrasjoner designet for de datatunge og utfordrende kravene i dagens produksjonsmiljøer. «Prosjektparkering» er en av løsningene – et samarbeid med Avid som optimerer bruken av Avid-lagring og dermed reduserer kostnadene. Marquis' Media Highway Technology forbedrer samspillet mellom produksjonssystemer slik at flere brukere kan jobbe sammen på samme plattform.
Marquis har løsninger for:
- Avid mediekomponist
- Avid samspill
- Adobe Premiere Pro
- Apple FCP X
- Digitale lydarbeidsstasjoner
- Automatisering av arbeidsflyt

IBM Aspera FASPStream for High Quality Live Video og data streaming

IBM Aspera FASPStream er programvare for sanntidsstrømming av store datamengder. Den er basert på Asperas proprietære FASP-protokoll (Fast, Adaptive, Secure Protocol) og er designet for å overføre data med høy hastighet og pålitelighet, selv over lange avstander og under utfordrende nettverksforhold. Asperas FASPStream™-programvare kan brukes til å få direktesendt videoinnhold hjem over vanlig internett i svært høy kvalitet med garantert datahastighet og uten forsinkelser. Med FASPStream kan brukere også enkelt tilpasse og administrere overføringen av data, for eksempel å endre båndbredde og prioritere visse data, for å sikre optimal overføring. IBM Aspera FASPStream er et viktig verktøy i medie- og underholdningsindustrien, der sanntidsstrømming av store datamengder er kritisk.

AVIWEST - High Performance Bonding Algoritme

AVIWESTs High Performance Bonding Algorithm er en teknologi som lar deg kombinere flere Internett-tilkoblinger for å øke båndbredden og forbedre dataoverføringssikkerheten. Ved å kombinere flere Internett-tilkoblinger, inkludert 4G / 5G mobiltilkoblinger, WiFi og Ethernet, kan High Performance Bonding Algorithm levere en total båndbredde som er større enn den individuelle Internett-tilkoblingen. Dette gjør det mulig for brukere å overføre store mengder data, som video- og lydfiler, med høy hastighet og pålitelighet. Algoritmen er også i stand til automatisk å velge den beste tilgjengelige Internett-tilkoblingen og tilpasse seg endringer i nettverksforholdene i sanntid. AVIWESTs High Performance Bonding Algorithm er et verdifullt verktøy for fagfolk som jobber med sanntidsstrømming og overfører store mengder data, som TV-sendinger, direktesendinger og videoovervåking.

Bridgetech VideoBRIDGE

Det norske selskapet Bridge Technologies utvikler og produserer avanserte analyse-, måle- og overvåkingsløsninger for kringkastings- og telekomindustrien. Den prisbelønte VideoBRIDGE-serien er et komplett system for kvalitetskontroll av IP-strømmer i nettverk. VideoBRIDGE-serien er designet for å håndtere et bredt spekter av IP-protokoller, inkludert unicast, multicast og HTTP adaptiv streaming. Det lar brukere overvåke kvaliteten på både live og on-demand innhold, som video, lyd og data, og sikre at det oppfyller bransjestandarder og krav. Systemet har avanserte funksjoner som automatisk feilsøking, alarmhåndtering og innholdsanalyse, som lar brukere identifisere og løse problemer raskt og effektivt. Den har også et brukervennlig grensesnitt som gir enkel tilgang til sanntidsdata og historiske data slik at brukere kan ta informerte beslutninger om nettverket og innholdet deres. Bridge Technologies har også utviklet en rekke tilbehør for VideoBRIDGE-serien, inkludert en bærbar versjon kalt PORT-VBR og en modulær versjon kalt MOD-VBR, som gir systemet fleksibilitet og skalerbarhet.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top