Media Security og rettighetsstyring

Mediesikkerhet og rettighetsadministrasjon er to viktige områder du bør administrere for å sikre at produksjonene dine forblir beskyttet og rettighetene dine håndheves. Med en robust mediesikkerhetsløsning kan du sikre at produksjonene dine er beskyttet mot piratkopiering og uautorisert distribusjon. Det kan gi deg trygghet å vite at arbeidet ditt er beskyttet og at bare personene du har gitt tilgang til kan få tilgang til innholdet ditt.
Innen film- og TV-bransjen er mediesikkerhet og rettighetsforvaltning viktige områder for å beskytte og administrere distribusjon og bruk av TV-serier og filmer. For å sikre mediesikkerhet bruker mange film- og TV-produsenter teknologier som kryptering og digital vannmerking for å kontrollere hvem som har tilgang til innholdet deres og hvordan det kan brukes. Dette lar dem kontrollere distribusjonen av innholdet sitt slik at det kun kan vises på godkjente plattformer og i et begrenset geografisk område. Rettighetsadministrasjon er viktig for å sikre at filmer og TV-serier kun brukes i samsvar med gjeldende lisensavtaler og rettigheter. Her benytter mange produsenter seg av systemer som gjør det mulig å spesifisere spesifikke regler for distribusjon og visning av innholdet.
Hos Danmon har vi mange års erfaring fra film- og mediebransjen, så vi har omfattende kunnskap om de nyeste og beste teknologiene innen mediesikkerhet og rettighetsforvaltning. Trenger du råd står vi klare til å hjelpe deg.

Våre løsninger innen mediesikkerhet og rettighetsforvaltning

Våre løsninger for mediesikkerhet og rettighetsadministrasjon er avgjørende for at TV- og filmindustrien skal beskytte deres verdifulle innhold og sikre at det kun brukes i samsvar med gjeldende lover og lisensavtaler.
Vi tilbyr løsninger som lar produksjonsselskaper administrere og kontrollere tilgangen til sine filmer og TV-serier, inkludert kryptering, styring av digitale rettigheter og mediesikkerhetssystemer. Disse løsningene gjør det mulig å spesifisere presise regler for distribusjon og visning av innholdet, slik at det ikke kan deles eller vises uten tillatelse.

Verimatrix

Verimatrix er et ledende teknologiselskap innen TV- og mediebransjen som tilbyr løsninger for sikkerhet og beskyttelse av innhold. Produktet deres, VCAS (Video Content Authority System), hjelper TV- og medieselskaper med å sikre innholdet deres mot piratkopiering og ulovlig distribusjon.
VCAS tilbyr en rekke fordeler til TV- og medieselskaper, inkludert:

- Økt sikkerhet: VCAS hjelper til med å sikre innholdet mot piratkopiering ved å legge til et unikt vannmerke til hver del av innholdet, som gjør det mulig å spore eventuelle piratkopier tilbake til kilden.
- Fleksibel distribusjon: VCAS lar TV- og medieselskaper distribuere innholdet sitt på en rekke plattformer, inkludert TV, strømmetjenester og mobile enheter, uten å måtte bekymre seg for sikkerhet.
- Forbedret brukeropplevelse: VCAS bidrar til å sikre at innhold alltid er tilgjengelig for brukere uavhengig av enheten de bruker, noe som resulterer i en forbedret brukeropplevelse.

Alt i alt er Verimatrix et kraftig verktøy for TV- og medieselskaper som ønsker å sikre innholdet deres og forbedre distribusjonen og brukeropplevelsen. Vil du vite mer om hva Verimatrix kan gjøre for deg? Så ikke nøl med å kontakte oss, så finner vi den optimale løsningen for dine behov.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top