Kringkastingsutstyr og løsninger

Hos Danmon Group er vi stolte over å ha levert løsninger og produkter til mediebransjen i mer enn 40 år. Vi leverer alt fra kameraer, opptaks- og redigeringsutstyr, lydutstyr, monitorer og kabler til automatiserte robotkameraer. Vårt kvalitetsutstyr er designet for å dekke alle dine behov, uavhengig av hvilke krav du måtte ha til din kringkastingsløsning.
Vår mangeårige erfaring og den opparbeidede kompetansen til våre ansatte har bidratt til at vi har posisjonert oss som en «value adding partner» – både i forhold til våre kunder og i forhold til våre mange nasjonale og internasjonale leverandører og samarbeidspartnere.Vi måler vår suksess innen , hvor fornøyde våre kunder er, og vi er først tilfredse når alt spiller som tiltengt for våre kunder.Vår mange års erfaring - kombinert med vårt verdisett, gjør dette mulig for oss - hver gang.

Storage Solutions

- Quantum StorNext
- SNS - Studio Network Solution
- EditShare: Shared storage.

LES MER

Grafik & Monitoring

- EVS Cerebrum
- Ross Xpression
- Vantec: Real time graphics

LES MER

Infrastruktur

- EVS Cerebrum
- EVS Neuron
- EVS SynView
- EVS: XT, XS & Nano
- Ross: Ultrix & NK routers
- Ross: Mira & Tria ingest/playout

LES MER

Intercom Solutions

- ClearCom - wireless & wired
- SIP/IP kommunikation
- Helix, Freespeak, Eclipse

LES MER

Kamera & Robotics

- Ross Pivot PTZ & ACID
- Ross Furio & Cambot Robotics
- Panasonic PTZ , ENG & SNG kamera
- Apantac PTZ kamera
- Black Magic Kameraer for produksjon og kringkasting

LES MER

Billedmixere løsninger

- Ross - Acuity, Solo, Carbonite Black & Solo
- EVS - DYVI
- Black Magic Converters

LES MER

VR/Augmented Reality

- Ross: Frontier
- VANTeC: Design & implementation
- VANTeC: Virtual sets & real time graphics

LES MER

Editing Software

- Marquis: Project Parking
- Marquis: En del af AVID Alliance
- Black Magic: DaVinci Resolve

LES MER

Små og store kringkastingsløsninger

Høykvalitets kringkastingsutstyr er avgjørende for å kunne levere innhold med høy teknisk kvalitet til mediebransjen. Blant våre løsninger finner du et utvalg fra de mest anerkjente merkene og den nyeste teknologien, for å sikre en profesjonell produksjon og overføring av lyd og bilde. Vårt utvalg inkluderer det meste av utstyr i verdikjeden fra mikrofon og linse til publisering for seerne og lytterne.
Med utstyret vårt kan du lage produksjoner av høyeste kvalitet som vil tilfredstille de mest kresne av seere og lyttere. Så hvis du ønsker å investere i høykvalitets kringkastingsutstyr, ikke nøl med å kontakte oss for å finne ut mer om hva vi kan gjøre for å møte dine behov.
Enten det er et tradisjonelt studiooppsett eller et virtuelt studio, kan vi gi råd og veiledning om alternativer og løsninger i riktig kvalitet og prisklasse. Vi kan også hjelpe deg med et profesjonelt TV-studio tilpasset for bedrifter hvis det er løsningen du ser etter.

Erfaring og kompetanse innen kringkastingsutstyr

I tillegg til å tilby komplette løsninger som kan sikre deg kompromissløs lyd- og bildekvalitet, kan vi også tilby en rekke tjenester som hjelper medieprodusenter med å planlegge, produsere og levere innholdet sitt. Dette kan inkludere:

• Rådgivning om teknologiske løsninger og strategier som passer medieprodusentens spesifikke behov og mål.

• Levering av utstyr og teknisk støtte for å sikre at det fungerer problemfritt under produksjon og avvikling.

• Integrasjon av kringkastingsløsninger med eksisterende teknologiske infrastrukturer og medieplattformer.

• Migrering til nyeste teknologi

• Vedlikehold av utstyr og teknisk støtte ved feil eller problemer.

Med våre tekniske løsninger hjelper vi våre kundene våre med å lage innhold av høy teknisk kvalitet samt levere det effektivt og pålitelig slik at det når publikum og våre kunder når sine forretningsmål. Dette er vår garanti når du velger et samarbeid med Danmon Group.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Er du i tvil om vi kan levere den løsningen du trenger? Så kontakt oss og la oss ta en prat om dine behov og våre muligheter for å levere kringkastingsutstyr til akkurat din produksjon.
Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vårt kundeserviceteam består av erfarne medarbeidere som gjerne hjelper deg med å finne løsninger på dine problemer og svare på dine spørsmål.

Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg en løsning som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å gi deg råd slik at dine investeringer blir lønnsomme og  produksjonene går knirkefritt og kosteffektivt.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top