Rådgivning og levering av Intercom system

Å velge et intercomsystem handler om å velge et viktig system for produksjonen din. Kommunikasjon verktøyet som ofte er skjult for tilskuere, men som sørger for at det hele går knirkefritt og fremstår profesjonelt.

Leter du etter veiledning og råd innen Intercom-systemer, har du kommet til rett sted. Vi vet hvor stor betydning det har å velge det riktige kommunikasjonssystemet tilpasset din operasjon.

Finn vårt utvalg av intercomsystemer i vår nettbutikk

Sikker og pålitelig kommunikasjon med et profesjonelt intercomsystem

Med et Intercom-system sikrer du pålitelig og sikker toveiskommunikasjon. Kommunikasjon, som kan være avgjørende i situasjoner der ting må gå raskt og der man er avhengig av hverandre og gjensidig kommunikasjon. Vi kan veilede deg i hvilken intercomløsning som passer for deg og din operasjon.


Clear-Com – først på livemarkedet

Siden 1968 har Clear-Com vært markedsleder innen både kablede og trådløse kommunikasjonssystemer. Begge deler sikrer kommunikasjon mellom mennesker. Clear-Com var først ute med intercom-systemer for live-markedet, og har siden utviklet produkter og løsninger innenfor stort sett alle segmenter – inkludert intercom for kringkasting, sport, militær, maritime og andre industrisegmenter. Vi har stor kompetanse innen Clear-Com-produkter og kjenner bredden i produktene deres.

Pålitelige kommunikasjonsløsning for kringkasting

En profesjonell kommunikasjonsløsning er i mange tilfeller en nødvendighet for å sikre uhindret og direkte kommunikasjon under TV-sendinger. Dette er spesielt viktig siden det er mange personer i sving med definerte roller som må kunne samarbeide effektivt under alle typer forhold.
Hos Danmon kan vi hjelpe din bedrift eller organisasjon med å implementere et profesjonelt intercomsystem.
Spesielt under viktige LIVE-sendinger skal produsent, kamera, lyd og lys og programleder med flere kunne kommunisere trygt og pålitelig via et intercomsystem som sørger for at kommunikasjonen blir riktig prioritert og kun går i mellom de relevante parter. Disse kan være både enkeltindivider og grupper. De avanserte programmeringsmulighetene som mange av disse systemene har, gjør det mulig å sørge for at kommunikasjon mellom de enkelte roller og funksjoner er relevant og samtidig ikke forstyrrer andre.

Få profesjonelle råd og problemløsning her

Vi gir deg råd om hvilke intercomsystemløsninger som er tilgjengelige, og vil ut fra dine behov og situasjon hjelpe deg med å velge et intercomsystem som passer din organisasjon. Når vi gir deg råd, bruker vi vår erfaring og vår kjennskap til ditt fagfelt. Derfor kan vi alltid veilede deg i riktig retning, slik at du får en profesjonell løsning som fungerer optimalt.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top