Medie- og IT-løsninger

Danmon er en av Norgess ledende leverandører av teknisk utstyr, produkter og løsninger til TV- og radiostasjoner, film- og videoprodusenter, teatre, bedrifter, organisasjoner og institusjoner. Vi har en solid merittliste innen media og IT-løsninger og kan hjelpe våre kunder med å implementere den nyeste medieteknologien og IT-systemene for å forbli konkurransedyktige i dagens raskt skiftende medielandskap.
Vi tilbyr løsninger på alle medieplattformer, inkludert tjenester som kan håndtere store datamengder, analysere kundeatferd og effektivisere arbeidsflyter. Med andre ord, vi kan hjelpe deg når som helst, hvor som helst, med hvilken som helst enhet.

STORAGE SOLUTIONS

Broadcast
Production
Post Production
Distribution & Contribution

Les mer

 
CLOUD VIDEO SERVICES

OTT og Multiscreen Delivery Streaming, On Demand og Web TV Security og Data File transfer Cloud

Les mer

 
COGNITIVE SERVICES

Løsninger og produkter for kringkasting, radio. Postproduksjon og produksjon Live/PA/Utleie og Teater

Les mer

 

Du har ideene - vi har løsningen

Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres spesifikke behov og utfordringer og tilpasse våre løsninger for å møte disse. Enten du ønsker å optimere produksjonsarbeidsflyten din, forbedre din nåværende lagringsmodell eller øke sikkerheten, har vi ekspertisen og ressursene til å hjelpe.

Produkter og løsninger

Medieteknologi og IT spiller en stadig viktigere rolle i alle mediebransjer, ettersom det er et økende behov for å lagre, distribuere og få tilgang til digitale medier effektivt og sikkert. Vi tilbyr en rekke løsninger innen områdene lagring, skyvideotjenester, kognitive tjenester, mediesikkerhet og datatransport.

Lagring

Velg de riktige lagringsløsningene for kringkasting, medieproduksjon, postproduksjon, distribusjon. Våre lagringsløsninger og tilknyttede partnere kan hjelpe deg med å lagre og organisere store mengder data – sikkert og effektivt.

Skybaserte videotjenester

Vi leverer og implementerer videostrømmeløsninger og OTT (over-the-top-kanaler) og har også tjenester i følgende kategorier; Leveringsstrømming på flere skjermer, On Demand, Web-TV-sikkerhet og datafiloverføringssky.

Kognitive tjenester

Vi hjelper våre kunder med å bruke kognitive teknologier som gjør det mulig for mediebedrifter å bruke kunstig intelligens (KI) ved å bruke følgende løsninger: «Business and Workflow Optimization», «Watson», «Big Data & Analytics», «Facial Recognition and Metadata Tagging».

Mediesikkerhet

Som en profesjonell mediebedrift eller organisasjon er det viktig å føle seg trygg og sikker når det kommer til å drive virksomheten sin. Vi er din pålitelige partner når det gjelder sikkerhetsløsninger og rettighetsforvaltning av f.eks. videomateriale. Noen av søkeordene vi jobber med er «digital rights management» (DRM), kryptering og vannmerking.

Transport av mediedata

Transport av filer og verdifull metadata foregår konstant og hele tiden. Vi gir råd om riktig løsning for overføring av f.eks. videofiler og store datamengder i produksjonsmiljøer. Les mer om vår partner Marquis og IBM Aspera her, og hvordan vi kan hjelpe til med å velge riktig løsning for data- og medietransport.

I forkant av den siste medieutviklingen og IT-teknologi

Vi ønsker å være enda nærmere kundene våre i fremtiden og bli en større og viktigere del av deres virksomhet. Medie- og IT-bransjen utvikler seg raskt og handler ikke bare om overgangen til IP-basert infrastruktur, men også om en radikal endring i forretningsmodellen til mediebransjen og muligheten til å tjene penger på innhold.
Vi hjelper kundene våre med å navigere i utfordringer som å velge plattformteknologi, optimalisere verdikjeden fra innholdsproduksjon til dynamisk annonsering, distribusjon på flere skjermer og front-end-løsninger rettet mot seere og bedrifter. Vi jobber med alle disse utfordringene innen video- og skyløsninger.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Er du i tvil om vi kan levere den løsningen du trenger? Så kontakt oss og la oss ta en dialog om dine behov og våre muligheter for å levere kringkastingsutstyr til akkurat din produksjon.
Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vårt kundeserviceteam består av erfarne medarbeidere som gjerne hjelper deg med å finne løsninger på dine problemer og svare på dine spørsmål.

Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å gi deg råd slik at din produksjon går knirkefritt.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top