Grafikkløsninger

Våre grafikkløsninger gjør det enkelt for deg å produsere profesjonell grafikk for dine sendinger. Med våre grafikkløsninger kan du være sikker på at sendingene dine alltid ser profesjonelle og innbydende ut, uavhengig av hvilken enhet de vises på.

Profesjonell rådgivning for din produksjonsarbeidsflyt

Ser du etter profesjonelle råd og veiledning for å optimere arbeidsflyten for produksjon av videografikk? Da har du kommet til rett sted! Hos oss tilbyr vi omfattende råd og veiledning som hjelper deg med å skape effektivitet og forbedre dine produksjonsprosesser. Vi har mange års erfaring med å optimalisere produksjonsarbeidsflyten og vet hva som skal til for å få mest mulig ut av ressursene dine. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere produksjonsarbeidsflyten din.
Legg gjerne inn kontaktskjemaet her

Vi samarbeider med anerkjente merkevarer

Med vår kompetanse og innsikt i bransjen tilbyr vi selvsagt kun de beste løsningene som finnes innen grafikk og overvåking. Vi samarbeider selvfølgelig med de mest anerkjente og etablerte partnerne og distributørene i bransjen. Vårt tette samarbeid med disse leverandørene gir oss derfor stor kunnskap innenfor ulike produkter og løsninger, slik at vi alltid står klare til å gi deg råd om de beste grafikk- og overvåkingsløsningene.


VantecSanntidsgrafikk

VANTeC er en del av Dan Technologies, - og har kontorer i både Porto og Lisboa. VANTeC er bl.a. spesialister innen virtuell virkelighet (VR), utvidet virkelighet (Augmentet Reality - AR)og i sanntid 3D-grafikkløsninger. De har gjennom årene levert et stort antall skreddersydde løsninger for TV-stasjoner og medieselskaper i Portugal og Spania, - og de har også levert i en lang rekke internasjonale prosjekter.

Innenfor grafikkløsninger finner du deres sanntids grafikkløsning, som kan ta grafikken din til nye høyder. Løsningen genererer 3D-grafikk i sanntid med dynamiske data, noe som gjør det mulig å bygge maler som kan brukes daglig uten å måtte endre prosjektoppsettet, og dermed unngå repeterende oppgaver. Grafikksystemene styres av brukervennlig programvare og er integrert mot andre komponenter i produksjonskjeden. Eksempelvis verktøyer for redaksjonen, hvor journalistene selv kan få tilgang til malen, og på denne måten kan oppdatere alle data.


Ross – Xpression

Ross Video, som i mange år har vært anerkjent for sine grafikkløsninger, fortsetter utviklingen av deres populære karaktergenerator Xpression. Ross Video tilbyr grafikkenheter som har en lav brukerterskel og derved ikke krever lang opplæring av operatørene før de er produktive.
Kontakt oss og finn ut hva vi kan gjøre for deg!

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top