EditShare

Hos Danmon er vi eksperter på rådgiving, implementering og støtte av de mange viktige verktøyene for mediehåndtering som Editshare tilbyr. Verktøy som kan bidra til å effektivisere håndteringen av video- og medieinnhold på tvers av bedrifter og organisasjoner. Editshare er et av få, men anerkjente programvareselskaper som tilbyr totalløsninger innen delt lagring, håndtering og backup av medie- og videofiler.
Har du behov for en profesjonell delt lagringsløsning som effektiviserer det daglige arbeidet med medie- og innholdsproduksjon, så er Editshare det opplagte valget, som vi kan hjelpe deg i gang med.

Delt medielagring for TV- og mediebransjen

Editshares avanserte Shared Storage Product hjelper mediebedrifter med å optimalisere og skape en effektiv arbeidsflyt i produksjons- og redigeringsprosessen. Deres delte lagringsløsninger er designet for å spesifikt støtte samarbeidende arbeidsflyter ved å la flere brukere få tilgang til, og redigere, de samme mediefilene samtidig.
Denne løsningen brukes vanligvis i produksjonsstudioer, postproduksjon og andre oppgaver som krever profesjonell lagring og deling av store mediefiler. Editshare optimerer dermed hele mediehåndteringsprosessen helt fra produksjonsfasen til den endelige redigeringen.
EditShare Storage er med andre ord et viktig og verdiskapende verktøy for enhver mediebedrift som ønsker å optimalisere arbeidsprosesser og samarbeid i produksjonsfasen.

EditShares delte lagringsserver kan også brukes til å lagre og administrere alle typer mediefiler, som lydfiler, bilder og videoer – med andre ord er det uante muligheter for fleksibilitet i det daglige arbeidet.

Maksimal fleksibilitet og samarbeid med EditShare FLOW

EditShare FLOW er en MAM ( Media Asset Management) plattform designet for å håndtere millioner av medier og ikke-medieelementer på tvers av flere lag med lagring. Enten du er redaktør, produsent eller nettredaktør, lar FLOWs unike arbeidsflytfunksjonalitet kollegaer og samarbeidspartnere rundt om i verden kommunisere og samarbeide uten problemer med et omfattende verktøysett for hver ansatt. FLOW kan installeres på din egen maskinvare, noe som gir mulighet for skalering hvis behovet oppstår - fra to brukere opp til hundrevis av medlemmer.
EditShare FLOW skanner og indekserer lagringsenhetene dine, og gir en enkelt enhetlig visning av alt innholdet ditt uavhengig av hvor det faktisk er lagret - online, offline eller i "skyen", noe som gjør det enklere enn noensinne å administrere flere lagringspooler.

Har du spørsmål om Editshare FLOW eller fordelene med en delt lagringsserver?

Hvis du har spørsmål om fordelene med den delte lagringsserveren eller EditShare FLOW, er du selvfølgelig mer enn velkommen til å kontakte oss på denne siden. Da vil vi gi deg råd etter beste evne, og gå i dybden med de mange fordelene du kan få med EditShare sine effektive mediehåndteringsverktøy.
Du er også mer enn velkommen til å lese mer om våre totalløsninger innen kringkastingsutstyr, slik at du kan sette sammen akkurat den løsningen som passer best for dine behov. Uansett hvilken maskinvare eller programvare du trenger for å realisere dine kringkastingsvisjoner, kan vi oppfylle det her hos Danmon.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top