Cloud Video Services

Danmon leverer OTT- og videostrømmeløsninger for bedrifter med avansert analyse og unike datasett om kundeadferd. Våre løsninger inkluderer IBM Cloud Video, IBM Ustream og IBM Clearleap, som muliggjør intern opplæring, markedsføring, direktestrømming og avansert automatisering. Få verdifull innsikt i parametere som optimalisering av gjenbruk av innhold, dynamisk tilleggsinnsetting, forbedret målrettet annonsering, forbrukerprofilering og engasjementsanalyse med Danmon.

Cloud Streaming løsninger til video streaming

Videostrømmeløsninger fra Danmon gir mange fordeler, inkludert intern opplæring for ansatte, muligheten til å lage egne markedsføringsvideoer og streaming av live-arrangementer. Med våre IBM Cloud Video-løsninger kan du enkelt og effektivt ta del i disse fordelene. Vi leverer alt du trenger, fra små kameraer til veldig store og avanserte produksjonsmiljøer.

IBM Ustream: Streaming af LIVE-events

Danmon leverer komplette strømmeløsninger med IBM Ustream, som gjør det mulig for bedrifter å streame live-arrangementer internt og eksternt, samt rådhusmøter. Med det medfølgende videoproduksjonsutstyret kan selskapet selv utvikle og produsere VOD-er. På Ustream-portalen kan du strukturere og lage kanaler som ansatte kan få tilgang til fra alle typer enheter. Løsningen inneholder også et styringssystem for playout-analyse, som gir svar på antall visninger og enheter. IBM Ustream gir flere fordeler for virksomheten, som i følgende eksempler:

 • HR-perspektivet: enkel og forståelig informasjon til nyansatte om interne prosesser, inkludert intern opplæring og produktlanseringer.
 • Ledelsesperspektivet: klar og tydelig informasjon i forbindelse med nye satsinger og regnskapsperioder, med et visuelt utseende og målforståelse.
 • IT-perspektivet: Støttevideoer og instruksjoner som reduserer antall supportsaker.
 • Perspektivet med ansatt-til-ansatt kommunikasjon.

Sikkerhet for høy kvalitet: IBM Ustream gir også levering av høy kvalitet ved bruk av virtualisert CDN (Content Delivery Network), som sikrer lokal skalering og caching av videomateriale, uten behov for kostbare nettverksoppgraderinger og reduserer belastningen på WAN-tilkoblinger. Dette sikrer en stabil og sikker levering av videoinnhold.

IBM Clearleap: Automatisering og analyse av kundeatferd

Danmon leverer IBM Clearleap OTT-løsninger, som gir bedrifter stor grad av automatisering og avansert analyse av kundeatferd. Dette gir verdifull innsikt i parametere som optimalisering av gjenbruk av innhold, dynamisk tilleggsinnsetting, forbedret målrettet annonsering, forbrukerprofilering og engasjementsanalyse. IBM Clearleap inkluderer avanserte tjenester som tar seg av hele prosessen, inkludert:

 • Ingest flow
 • Asset og metadata management
 • Workflow automation
 • Content protection og DRM
 • Analytics og data insights
 • Dynamic add insertion
 • Media transcoding og processing
 • SD-CDN (Software Defined Content Delivery Network) støtter multi-CDN-er, sikrer skalering og global levering, og jobber med private enterprise ECDN

Våre Cloud Video Streaming-partnere

Danmon Group jobber sammen med noen av de ledende partnerne på markedet for å levere de beste videostrømmeløsningene til våre kunder. Ved å samarbeide med våre partnere kan vi sikre våre kunder de beste og mest avanserte løsningene på markedet, og hjelpe dem med å ta skritt mot en fremtidssikker og optimalisert videostreamingløsning. Vennligst kontakt oss for mer informasjon. Vi er alltid klare til å gi råd og støtte, slik at du finner den best mulige løsningen for dine behov.

Harmonic: Video Delivery og infrastruktur

En av våre viktigste partnere er Harmonic, som er en ledende leverandør innen videolevering og infrastruktur. Harmonic leverer løsninger som sikrer distribusjon av innhold på enhver plattform og i ethvert format. De tilbyr bl.a. løsninger innen HEVC (High Efficiency Video Coding), komprimering av Ultra HD-video via sky for OTT.

IBM Cloud Video Services

Danmon Group er IBM Cloud Video Services sin primære partner i Norden. IBM erkjenner viktigheten av å samarbeide med Danmon Group, da de har en dyp kunnskap om medie- og telekomindustrien. Å finne en sterk partner er avgjørende for å bygge en vellykket virksomhet for IBM Video Cloud Services, og Danmon Group er derfor glade for å utvikle dette markedet sammen i Norden.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

  Scroll to top