Lagring

Hvis du ser etter en profesjonell lagringsløsning for kringkastingsselskapet ditt, har du kommet til rett sted. Vi samarbeider med anerkjente merker som Editshare, SNS, Cloudian og Quantum for å tilby de beste lagringsteknologiene som gjør det enkelt å lagre og administrere store datamengder. Løsningene våre integreres med redigeringsprogramvaren din og er skalerbare slik at du kan legge til mer lagringskapasitet etter behov.
Hvis du jobber i TV-, media- eller kringkastingsbransjen, vet du hvor viktig det er å ha en pålitelig og sikker lagringsløsning. Med de stadig økende datamengdene som må lagres og behandles i medie- og videobransjen, er det viktig å ha en løsning som kan håndtere dine datalagringsbehov.

Profesjonelle delte lagringsløsninger for kringkastings-, TV- og mediebransjen

Den profesjonelle lagringsløsningen er en datalagringsteknologi som brukes til å lagre og administrere store mengder data innenfor kringkastings-, TV- og mediebransjen. Disse løsningene kan håndtere store datamengder og gjør det enklere å dele og administrere filene på en sikker og pålitelig måte.
Profesjonelle lagringsløsninger kan ofte integreres med andre teknologier, for eksempel redigeringsprogramvare, for å gjøre det enklere for brukere å jobbe med dataene sine. De kan også utformes for å være skalerbare, slik at bedrifter kan legge til mer lagringskapasitet etter hvert som de trenger det.
En profesjonell lagringsløsning kan være en nødvendighet for bedrifter innen kringkastings- og mediebransjen. Den kan gjøre det enklere å håndtere store datamengder og høye båndbredder og derved sørge for at arbeidsprosesser går oversikteligt og uten forsinkelser. Nedenfor får du en kort introduksjon til Editshare, Quantum og Cloudian, som vi samarbeider med for å skape de beste lagringsløsningene for våre kunder.

Design &
implementering

Service &
Support

Sikkerhetskopierings-
løsninger

Forebyggende
vedlikehold

Opplæring &
utdanning

Storage løsninger fra Editshare

Editshare er et programvareselskap med en portefølje av mange ulike verktøy for mediehåndtering – inkludert lagringsløsninger. Hos Danmon samarbeider vi med Editshare for å delvis implementere og ta i bruk delt lagring, som er en lagringsteknologi som brukes av mange medie- og produksjonsselskaper. Delt lagring gjør det mulig for flere brukere eller enheter å få tilgang til samme data – uavhengig av antall deltakere eller type media.

Lagringsløsninger fra Editshare kan være nyttige i en rekke viktige funksjoner, f.eks. i et prosjekt, hvor flere brukere skal ha tilgang til de samme filene, eller i en bedrift, hvor mange ulike enheter skal ha tilgang til felles data.
Les mer om og finn ut hvordan Editshare og deres lagringsløsninger kan gjøre hverdagen mye enklere og mer effektiv for bedrifter og organisasjoner: klikk her.

Lagringsløsninger fra Quantum

Quantum er en av våre primære partnere når det kommer til lagringsløsninger for digitale og samarbeidende mediebedrifter. Quantum er høyt spesialisert innen deres delte lagringsteknologi, som er spesielt utviklet for prosjekter som krever stor skalerbarhet.
Hvis du er interessert i å vite mer om hvilke muligheter du har for å implementere en profesjonell lagringsløsning, står vi klare ved telefonen for å hjelpe din bedrift eller organisasjon.

Lagringsløsninger fra Cloudian

Cloudian er vår viktigste partner innen hybride skyløsninger som tilbyr en unik sikkerhet for dine data gjennom «Object Storage». Teknologien fordeler dine data mellom et antall noder som er geografisk adskilt, og på denne måten gjør at det ikke er nødvendig med tradisjonelle back-up løsninger. Systemet skalerer sømløst gjennom å utvide nodene eller å tilføre flere.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top