Bildemiksere for videoproduksjon

Bildemiksere er en uunnværlig del av de fleste videoproduksjoner. I liveproduksjoner og direktesendinger kan utstyrsvalget være helt avgjørende for det endelige resultatet. En bildemikser gjør det mulig å klippe video mellom flere kameraer eller avspilling av video, slik at du kan lage flotte sendinger med akkurat den riktige kombinasjonen av bilder.
Hos Danmon forstår vi at det er mange faktorer som spiller inn når man skal velge riktig løsning for videomiksere. Vi tilbyr derfor profesjonelle råd og veiledning slik at du kan finne den videomikseren som passer best for dine behov.
Vi tilbyr bildemikserløsninger av høy kvalitet som sikrer deg videoinnhold av høy teknisk kvalitet. Uansett om du skal produsere TV-sendinger eller gjøre opptak for et prosjekt som skal etterbearbeides, kan vi i Danmon hjelpe deg med å finne den rette løsningen.

Bildemikser - den perfekte løsningen for profesjonelle videoproduksjoner

Bildemiksere (eller videomiksere) kommer i mange forskjellige former og størrelser, fra store kontrollflater til mindre, bærbare enheter.

I en liveproduksjon er en bildemikser et viktig verktøy for å skape en mer profesjonell og dynamisk videoproduksjon. Videomiksere lar deg bytte mellom kamerabilder, legge til grafikk og tekst på skjermen og dermed gi seerne en mer interessant opplevelse. Bildemiksere brukes for eksempel ofte i TV-produksjoner, konserter, sportsbegivenheter og andre liveproduksjoner hvor det er behov for å vise flere kamerabilder samtidig eller legge til grafikk og effekter i sanntid.

Vi tilbyr bildemiksere fra anerkjente merker i bransjen

Hos Danmon samarbeider vi med de mest anerkjente leverandørene av bilde- og videomiksere. Nedenfor gjennomgår vi kort de internasjonale partnerne vi jobber med for å hjelpe våre kunder med å implementere bildemikserløsninger av høyeste kvalitet.


ROSS Video

Ross er en kanadisk produsent med fokus på å utvikle utstyr og løsninger for live-produksjoner. Disse har et bredt utvalg av bildemiksere som garantert dekker dine behov. To av de mest populære produktene fra Ross er Solo og Carbonite Black. Solo er en kompakt og allsidig mikser som er ideell for mindre produksjoner. Carbonite Black er større mikser for mer avanserte og tyngre produksjoner. Acuity er mikseren som har alt og som er beregnet for de tyngste og mest komplekse produksjonene.


Blackmagic

Blackmagic Design er en anerkjent produsent av kosteffektive bildemiksere. Utstyret deres er etterspurt i mange bransjer men kanskje mest brukt i prosumer markedet og i forbindelse med streaming.

Noen av de mest populære bildemikserne fra Blackmagic Design inkluderer ATEM Mini Pro ISO og ATEM Television Studio HD. ATEM Mini Pro ISO er den kraftigste av de to med forholdsvis avanserte funksjoner, inkludert muligheten til å mikse live video, lyd og grafikk, samt ta opp alle innganger. ATEM Television Studio HD er en enkel og kompakt mikser med rik funksjonalitet.

Finn riktig videomikser med profesjonelle råd fra Danmon

Hos Danmon tilbyr vi profesjonell rådgivning, hvor vi hjelper deg med å finne den bildemikseren som passer best for dine behov. Vårt team av erfarne konsulenter har en dyp forståelse av markedet og vet nøyaktig hvilke videomiksere som vil være best for ditt produksjonsmiljø.
Enten du er en profesjonell TV-produsent som trenger en kraftig mikser for store produksjoner, eller en liten bedrift som trenger en bærbar mikser til mindre produksjoner, kan vi hjelpe med den riktige løsningen.
Kontakt oss i dag og få profesjonelle råd fra vårt dedikerte team. Vi ser frem til å hjelpe deg med å ta videoproduksjonene dine til neste nivå.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top