Kognitive løsninger i film- og mediebransjen

Film- og mediebransjen er i hard konkurranse om å levere den beste underholdningen til sitt publikum. Derfor er det viktig å være i forkant av den nyeste teknologien og innovasjonen når det gjelder å lage innhold. Kognitive løsninger spiller en stadig viktigere rolle i film- og mediebransjen. Ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring kan vi automatisere arbeidsprosesser, optimalisere innholdsproduksjon og skape mer personlige opplevelser for seerne. Med våre kognitive løsninger kan du få tilgang til avanserte analyseverktøy som hjelper deg å forstå målgruppen din bedre, samtidig som du får muligheten til å optimalisere markedsføringsstrategiene dine. Så hvis du ønsker å være en del av fremtiden i film- og mediebransjen, bør du vurdere å investere i kognitive løsninger. Kontakt oss i dag og la oss hjelpe deg å ta innholdsproduksjonen din til nye høyder

Effektivisering og automatisering med AI-baserte kognitive løsninger

Kunstig intelligens gjør inntog i film- og medieverdenen. Det er uunngåelig at videoindustrien vil bevege seg mer mot den nye teknologien. AI-baserte kognitive løsninger er i sterk vekst innenfor TV- og filmindustrien. Ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring kan du automatisere mange arbeidsprosesser og effektivisere produksjonen av innhold. Et av områdene der AI-baserte kognitive løsninger kan utgjøre en stor forskjell er automatisering av rutineoppgaver. Dette kan være alt fra transkribere lyd til sortering og kategorisering av bilder og videoer. Automatisering av disse oppgavene kan spare TV- og filmprodusenter for mye tid og ressurser, slik at de kan fokusere på mer kreative og strategiske oppgaver.
Danmon har inngått et samarbeid med IBM om den unike Watson + COS-løsningen. Kognitive tjenester som IBM Watson og Cloud Object Storage kan brukes til å optimalisere og effektivisere produksjonsflyten betydelig. Manuelle metatagging-ressurser kan reduseres og fleksibilitet i den kreative redigeringsprosessen hjelpes til raskt å finne spesifikke scener basert på bestemte søkekriterier. Les mer om de to løsningene nedenfor og hør hvordan de kan utgjøre en forskjell for deg.

IBM Watson – AI og videoredigering

IBM Watson er programvare for kunstig intelligens utviklet for å hjelpe et bredt spekter av virksomheter og organisasjoner med å løse komplekse problemer og ta informerte beslutninger. Watson har blitt brukt til å analysere store mengder videoinnhold for å identifisere spesifikke temaer og for å forutsi hvilke typer innhold som enten relaterer best eller vil være mest populært å vise. Med IBM Watson kan du effektivisere mange prosesser i redigeringsarbeidet, noe som vil spare deg for både tid og ressurser. Les mer om hvordan IBM Watson kan hjelpe deg i din daglige arbeidsflyt.

IBM Cloud object storage

IBM Cloud-objektlagring lar brukere lagre og administrere dataene sine i skyen på en skalerbar og sikker måte. Men med den økende mengden data som genereres, er det viktig å kunne få mer verdi ut av disse dataene. Det er her «kognitiv lagring» spiller inn.
Med kognitive lagringsløsninger er det mulig å få enda større oversikt over dine data, noe som er spesielt viktig for film- og mediebransjen. Kognitiv lagring er en tilnærming som bruker kunstig intelligens for å forstå og analysere data i sanntid. Kognitive prosesser kan bidra til å skape oversikt og effektivisere manuelle prosesser, ved å forstå og analysere data i sanntid, slik at du enkelt kan finne akkurat den filen du leter etter. Kognitiv lagring kan for eksempel brukes til automatisk å kategorisere og merke bilder de laster opp til IBM Cloud-objektlagring. På den måten kan de raskt finne det de trenger og spare tid ved å slippe å gå gjennom bilder manuelt.
Totalt sett lar IBM Cloud objektlagring i kombinasjon med kognitive løsninger bedrifter lagre dataene sine i skyen på en sikker måte og samtidig dra nytte av avansert teknologi for å få mer verdi ut av dataene sine og forbedre beslutningstakingen.

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top