Studioklokker og klokker for ulike tidssoner fra Wharton

Wharton Clocks er en ledende aktør innenfor studioklokker, digitale klokker og tidssoneklokker. Klokkene er kjent for å være presise, pålitelige og ha innovativt design, noe som gjør dem perfekte for kontorlokaler, TV- og radiostudioer, og ikke minst for internasjonale bedrifter som operer i flere tidssoner.

Studioklokke med sekundviser

Wharton Clocks med tidssoner er bransjestandarden for trading- og finansbransjen, samt militære og sivile kommando- og kontrollsentraler. Klokkene lar deg se lokal tid klart og tydelig i alle relevante operasjonsområder, land eller byer. Du kan velge å vise opptil 15 tidssoner på klokken, og tilpasse den etter ønske. Velg mellom vegg- eller takmontering, og farge og størrelse på tallene. I tillegg finnes det flere driftsalternativer for å sikre optimal funksjonalitet. Klokkene viser alltid korrekt tid og er koblet opp Network Time Protocol (NTP)

Mer enn Bare Tidssoner:
Wharton Electronics tilbyr et bredt spekter av digitale klokker utover tidssoneklokker.
Her kan du finne:
• Digitale klokker: Multifunksjonelle digitale klokker for spesialiserte innendørs- og utendørsbruk. Passer utmerket for kringkastingskontrollrom, auditorium, kontorer, idrettsarrangementer og mye mer.
• Kalenderklokker: Flere språk- og multifunksjonskalenderklokker med dato og ukedag. Disse klokkene er designet for bruk i nesten alle miljøer, fra produksjonslokaler til nyhetsredaksjoner, skoler og industri.
• Nedtellingsklokker: Stort utvalg av digitale nedtellingsklokker og produkter for eventtiming. Disse gir fokus på viktige eventer eller hendelser. Wharton Clocks har levert nedtellingsklokker til offentlig bruk, politiske arrangementer, produktlanseringer og minneseremonier.
Med Wharton Clocks kan du holde deg oppdatert på tidssoner over hele verden, uansett bransje eller behov. Deres produkter kombinerer innovative funksjoner med stilig design, noe som gir deg en presis og pålitelig klokke.

 

Kontaktperson hos Danmon Group Norway:

Robin Olsen
Tel: +47 90036827
E-post: robin.olsen@danmon.no

Scroll to top