Studioinstallasjon for det norske selskapet Mentra by SATS

Danmon Group Norway har levert og satt i drifts en komplett studioinstallasjon for det norske selskapet Mentra by SATS.

SATS er kjent som en av Nordens største treningskjeder.

I gruppen inngår 250 sentre i Norge, Sverige, Finland og Danmark med 700.000 medlemmer og 10.000 ansatte, hvorav 2.000 er heltidsansatte.

Investeringen innen videoproduksjon har bakgrunn i at selskapet nå har lansert et nytt konsept. Dette gir kunden muligheten til også å trene «on-line» hjemmefra ved å strømme video av instruktøren til et spesialbygd speil som inneholder både en videomonitor og høyttalere. Dermed kan profesjonelle trenere veilede folk gjennom øvelser mens de selv kan sammenligne egen prestasjon med videoen av treneren.

All video produseres både i liggende og stående format (16:9 og 9:16) slik at videostrømmen kan tilpasses både treningsspeilet Rflex og andre visningsplattformer.

Kvaliteten på den tekniske installasjonen er på høyde med et hvilket som helst annet TV studio for kringkasting.  Hovedkomponenter er levert av Ross Video og inkluderer deres Graphite, Xpression, Dashboard og OpenGear produkter. Utover dette, infrastrukturprodukter fra Cobalt Digital samt kamera og kamerakontroll fra PTZ Optics

Se en demonstrasjonsvideo av konseptet og Rflex treningsspeilet på: https://mentra.co/

For ytterligere informasjon, kontakt:

Salgssjef Per-Erik Evensen på +47 23 400 400 eller E-mail: info@danmon.no

Scroll to top