Lillehammer Ishockeyklubb

Lillehammer ishockeyklubb henvendte seg til Danmon Group Norge. Klubben var på utkikk etter å gjøre en total fornyelse av deres multimedieplattform i Kristins Hall på Lillehammer. Klubben hadde en visjon om å få til den “beste video- og grafikkunderholdningen for tilskuerne på en norsk hockeyarena”. Det ble tidlig slått fast at en Ross-basert løsning for å drive dette showet på den planlagte kuben og skjermer ville gi dem mulighetene og fleksibiliteten de ønsket. Ross Graphite som kjernen i dette systemet virket som det åpenbare valget, med kombinasjonen av både en god videomixer og grafikk-kraften til Xpression, alt sammen i en praktisk enhet. For å "ice the cake" har de også installert Ross Tessera, som gir dem en rekke muligheter til å spre video og grafikk over flere skjermer. Dette kombinert med de nødvendige glue-komponentene fra Ross openGear, dannet et perfekt grunnlag for at alt skal kunne bindes sammen og kontrolleres av Ross dashBoard. Sammen med Danmon Group Norge identifiserte klubben alle de rette Ross-komponentene som passet deres konsept og som oppfylte de behovene de hadde for installasjonen.


Aleksander N. Stalsberg, ansvarlig for dette prosjektet hos hockeyklubben, hadde blitt introdusert for dashBoard tidligere, og med veldig liten assistanse har han selv kreert et dashbord spesielt designet for denne oppgaven. Faktisker denne Ross-løsningen, med dashBoard kontroll, så unik at han kommer til å dele den med andre Ross Partners i Europa som også jobber med løsninger for ishockey.

Løsningen er installert og testet gjennom hele sommeren (2019), og fungerer nå nesten som planlagt. Bare noe finjusteringer er nødvendig før sesongen starter 20. september. Bildene som er vist her er tatt under en testkamp mellom hjemmelaget Lillehammer Hockey og det Oslo-baserte laget Manglerud Star tidligere i september.

Scroll to top