Kvalitetssikret og profesjonelt utstyr for dine videokonferanser

Vi designer, implementerer og gir råd om videokonferanseløsninger som sikrer at budskapet kommer klart og tydelig frem – hver gang.

Som mange av oss sikkert har lagt merke til, har videokonferanse blitt en veldig vanlig måte for bedrifter å kommunisere over korte og lange avstander. Uansett om det er små en-til-en, teammøter eller de helt store konferansemøtene, gir video oss muligheten til å komme i virtuell kontakt på video med både kunder og kollegaer – nå også på tvers av landegrenser og tidssoner .

Spesielt i løpet av de siste årene har det dukket opp en mengde nye løsninger og produkter på markedet for utstyr for videokonferanser, og de aller fleste danske bedrifter har allerede gjort videomøter til en fast del av hverdagen. Det er imidlertid et relativt nytt verktøy og det kan være et vanskelig marked å få taket på. En ting er imidlertid sikkert. Videokonferanser og nettmøter er fremtidens møteform.

Det er derfor avgjørende at teknologien spiller og at det hele fungerer feilfritt. Hos Danmon hjelper vi til med både faglig rådgivning, design og implementering av skreddersydde løsninger for videokonferanser og videomøter.

Hvis du allerede er klar til å bli kjent med alternativene dine, kontakt oss i dag på info@danmon.no eller direkte på +47 23 400 400 og la oss hjelpe deg å velge den riktige løsningen - for dine unike behov.

Vi hjelper deg med å velge en sikker videokonferanseløsning – uavhengig av hvilket system du bruker

Du har kanskje allerede opplevd frustrerende og kanskje til og med kostbare øyeblikk når teknologien svikter under et møte. Teknologiske utfordringer, hvor videoteknologien eller programvaren pirrer og dermed dirigerer fokus bort fra budskapet eller intensjonen med møtet. Når du vurderer å investere i en ny og ofte kostbar videokonferanseløsning, må ting selvsagt fungere hver gang.

Vi implementerer videokonferanseløsninger, uavhengig av din nåværende plattform, for å sikre enkel og bekymringsløs kommunikasjon via virtuelle møter. Siden vi hjelper til med integrering av videokonferanseutstyr, er det nå over å begrenses av hvilken gitt plattform som brukes.

Vi leverer et komplett oppsett som når hele veien rundt dine behov. Vi gir også råd om riktig bruk av utstyret, slik at du ikke lenger trenger å bekymre deg for å lese tykke brukermanualer bare for å komme i gang.

Med vår faglige rådgivning og gjennomføring av videokonferanser bidrar vi til at den digitale kommunikasjonen fungerer feilfritt. Med riktig løsning kan vi dermed bidra til at fokus er på de viktige budskapene og samtalene.

Utstyr og maskinvare for videokonferanser som kommer din bedrift til gode

Hvordan velger du akkurat riktig kamera, mikrofon eller den beste skjermen for formålet? Er det fremtidssikkert og vil utstyret kunne fungere sammen uten problemer? Det er mange spørsmål når det kommer til utstyret og teknologien bak. Her kan vi hjelpe og være din profesjonelle rådgiver, slik at vi sikrer riktig oppsett.

Hos Danmon er vi stolte over å være en av Danmarks ledende leverandører og konsulenter innen videokonferanseløsninger. I over 40 år har vi jobbet med både små og store prosjekter med en bred kundeportefølje. Så når det kommer til maskinvare og utstyr for videokonferanser, kan vi i samarbeid med deg finne den beste løsningen basert på den enkeltes behov.

Blant mange løsninger kan vi levere interaktive skjermer samt overflater og programvare som øker både samarbeid, kommunikasjon og innovasjon på en helt ny og annerledes måte. Løsninger som samtidig øker effektiviteten og til syvende og sist kommer din bedrift til gode.

Videokonferanser og virtuelle møter er kommet for å bli

Mange bedrifter har i dag gått «all-in» på å anskaffe både programvare og maskinvare for å holde profesjonelle videokonferanser. I 2029 er det spådd at det globale markedet for videomøter vil passere 100 milliarder kroner, som er en økning på over hundre prosent sammenlignet med markedet i dag.

Stadig flere bruker video til både møter og arrangementer. Fordelene er mange, det kan spare deg for penger og tid, men viktigst av alt skape stor fleksibilitet både internt og eksternt i bedriften.

Hos Danmon følger vi nøye med på utviklingen innen og teknologien bak videokonferanser og videomøter. Som eksperter hjelper vi dermed med å velge riktig videooppsett, som sikrer at kommunikasjonen din flyter uhindret, samtidig som brukeropplevelsen står i sentrum. (Det globale marked for videomøder skal linke til: )

En profesjonell videokonferanseløsning sparer tid og penger

Vårt overordnede mål er at ingen skal føle seg hemmet av tekniske utfordringer når det gjelder å holde møter og konferanser på nett. Og slett ikke når det gjelder noe så vesentlig som å komme i kontakt med dine kunder, kolleger og forretningspartnere – også virtuelt. Virkeligheten er annerledes i dag enn den var for bare noen år siden, møtekulturen er blant de tingene som har endret seg betydelig.

Videokonferanser og møter har blitt en fast del av næringslivet. Men ikke alle selskaper har den mest optimale videokonferanseløsningen, som i utgangspunktet bare skal sørge for at samtalen nytes fritt uten tekniske utfordringer.

Møter tar en stor del av tiden i moderne bedrifter, og derfor må teknologien spille – hver eneste gang. Et system som ikke fungerer optimalt kan potensielt føre til en rekke negative konsekvenser. Et dårlig oppsett kan koste selskapet tid og penger. Og det kan påvirke ens image ytterligere dersom man ikke fremstår som profesjonell på videokonferansen til for eksempel møter med potensielle kunder.

Profesjonell rådgivning og problemløsning for din bedrifts videomøter

Når vi gir deg råd om hvilket videokonferanseutstyr du bør investere i, tar vi alltid utgangspunkt i den spesifikke situasjonen og dine behov. Vi lytter til og gir deg råd hele veien. På denne måten sikrer vi at vår løsning oppfyller kravene og forventningene du har.

Vår visjon er at kommunikasjon mellom mennesker skal flyte uhindret – uavhengig av om vi ser hverandre i øynene i det fysiske eller virtuelle rommet. Det fysiske rommet er selvsagt en relativt enkel sak å administrere. Men når det kommer til det virtuelle rommet, er vi din forretningspartner som kan hjelpe bedriften din til å fremstå profesjonell i videokonferansene dine.

Kontakt oss i dag på info@danmon.no eller på +47 23 400 400 og la oss ta en prat om dine behov og våre løsninger.

Se også våre andre unike produkter og løsninger som sørger for at kommunikasjonen mellom mennesker får optimalt fokus.

Les mer om våre andre løsninger

TOTALENTREPRISER
/PROJEKTER
I løpet av de siste 5 årene har vi designet og implementert løsninger for de største danske bedriftene, for landets mest suksessrike hoteller og konferansesentre, samt løsninger for landets mest innovative utdanningsinstitusjoner

LES MER

 
BOARDROOMS, AUDITORIER m.m

Integrerte løsninger for det eksklusive styrerommet, det funksjonelle auditoriet og flerbruksmøterommet er blant de mange løsningene vi har levert

LES MER

 
CORPORATE
TV STUDIE
Danmon Group Business Solutions har mange års erfaring med design, levering og installasjon av Corporate TV-studier. I tett dialog med deg sørger vi for at du får en best mulig studieløsning, med fokus på dagens og fremtidige behov i din bedrift

LES MER

 

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top