Danmon Business Solutions Profil

Vi tilbyr løsninger – store som små

Om Danmon Business Solutions

Danmon Business Solution er en dedikert forretningsenhet med særlig fokus på kommunikasjons- og presentasjonsløsninger (AV-løsninger) for næringslivet, høyere utdanningsinstitusjoner, samt hoteller og konferansesentre.
Business Solutions er en del av Danmon Group, som opererer i mange andre markedssegmenter – ikke minst innenfor profesjonelle lyd-, video- og IT-løsninger for kringkastingsproduksjon og -overføring.

Storskala og komplekse prosjekter har med andre ord vært vår hverdag i mer enn 40 år, og vår kundeportefølje på dette området omfatter bl.a. TV2, Danmark Radio, Radio24/syv, Jyske Bank, alle TV2-regioner, SVT, NRK, Viasat, Discovery, BBC, SKY Channel, Al Jazeera - London og mange flere.

Basert på denne plattformen av erfaring og kompetanse har Business Solutions på få år blitt en anerkjent og etablert leverandør til en rekke av landets største bedrifter, utdanningsinstitusjoner og hoteller og konferansesentre.

Vision

I den perfekte verden flyter kommunikasjonen uhindret mellom mennesker, - uavhengig av om vi deler det samme fysiske eller virtuelle rommet, eller om vi er på forskjellige kontinenter eller på forskjellige teknologiske plattformer.

Fokus holdes på kommunikasjon og bør utveksles uten forsinkelser, forstyrrelser eller avbrudd.

Det er Danmon Business Solutions sin visjon å etablere totalløsninger og levere produkter som sikrer perfekt og stabil kommunikasjon mellom mennesker – uavhengig av tid og sted.

Mission

Det er oppdraget til Danmon Business Solutions å tilby skreddersydde totalløsninger for næringslivet, utdanningssektoren og underholdningsindustrien. Løsninger som sikrer at meldinger av alle slag får den effekten vi forventer og den oppmerksomheten de fortjener.

Vi ønsker å differensiere oss i kraft av kunnskap, som sikrer den optimale løsningen på sikt. Prosjekter følges til dørs, og vi setter vår ære i å levere ferdig monterte prosjekter til rett tid, samt til avtalt pris og til avtalt kvalitet.

På denne bakgrunn er det vår misjon å bli og forbli en av de ledende leverandørene av kommunikasjons- og presentasjonsløsninger i Danmark innenfor vårt område.

Kompetanse

De ansatte er vår viktigste ressurs. Våre ansatte har lang erfaring og kompetanse i å gjennomføre både mindre og større komplekse prosjekter. De vet viktigheten og verdien av tett samarbeid, kvalitet, profesjonalitet og troverdighet er en del av vårt DNA.

Summen av vår kombinerte kompetanse, samt mange års erfaring med prosjektdesign, prosjektledelse og ledelse, er en av nøklene til at vi blir betrodd noen av de mest interessante og utfordrende prosjektoppdragene.
Vi dekker alle 360 ​​(grader) og er med deg hele veien rundt, før, under og etter prosjektet.

Design og
Erfaring

Vellykkede prosjekter er basert på gjennomtenkte planer, grundig forarbeid og mye kompetanse og erfaring. Vi tar hensyn til alle detaljer lenge før de første kablene trekkes og kobles til.

Løsningsforslag er gjenstand for faglig re-design og kritisk gjennomgang, - og sikrer dermed at riktig løsning implementeres første gang. Ved behov settes det opp testoppstillinger og muck-up, - tid og ressurser kan brukes godt til slutt.

Prosjektledelse og implementering

Fra teori og godt dokumenterte tegninger til gjennomføring skilles sauene fra geitene i løpet for å holde timeplanen og samtidig kvalitetssikre.

Våre erfarne prosjektledere og prosjektmedarbeidere tar seg av og har ansvar for alle tekniske og kommersielle detaljer. Vi er 100% ansvarlige for prosjektet, - for installasjon, gjennomføring og grundig dokumentasjon, - levert i henhold til våre kunders berettigede forventninger.

Service &
Support

Vi vet viktigheten av at møtelokalene dine fungerer optimalt – døgnet rundt og hver gang. Når prosjektet er levert, slipper vi det derfor ikke.

Vi servicerer, støtter og vedlikeholder løsningene og sikrer en optimal investering. Skulle uhellet være ute, eller dine behov og ønsker endres over tid, vil vi forsøke å få deg raskt tilbake på rett spor

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top