AV-utstyr for klasserom, styrerom og auditorier

Mangler du profesjonelt AV-utstyr av høy kvalitet for å ta undervisningen på din arbeidsplass/institusjon til neste nivå? Da har du kommet til rett sted. Hos Danmon har vi 40 års erfaring med profesjonelle AV-løsninger som er med på å gi undervisningen et kvalitetsløft.
Vi leverer alltid integrerte løsninger som oppfyller akkurat dine unike behov og forventninger – både i skapelsen av det eksklusive styrerommet, det funksjonelle auditoriet og flerbruksklasserommet. Uansett hva klasseromsdrømmene dine er, kan vi levere. Dette er ditt kvalitetsstempel når du velger Danmon som din leverandør av profesjonelt AV-utstyr til klasserom.

Profesjonelt AV-utstyr og tavler for undervisning

Det finnes mange ulike løsninger når det gjelder å skape det rette klasserommet for din unike arbeidsplass eller institusjon. Hos Danmon er ingen oppgave for stor eller liten. Vi skreddersyr en løsning som passer dine ambisjoner og behov og sørger selvfølgelig for at alt er som det skal være, helt fra den første dialogen til den endelige leveransen av din valgte løsning.

For deg som trenger et mindre klasserom, leverer vi «plug and play»-løsninger som er enkle å få tilgang til for den enkelte ansatte. De krever ingen spesielle tekniske forutsetninger og er «grønne» løsninger som automatisk starter når fasilitator er klar og stenger selv når møtet er over. Da blir det ikke mye enklere.

Få store interaktive skjermer for større rom

Har du enda høyere ambisjoner, eller trenger å sikre en god visuell opplevelse for en større gruppe mennesker, kan vi levere både store interaktive skjermer eller en dynamisk 200" LED-vegg, hvor det ikke er gjort kompromiss med den visuelle opplevelsen. Vi kan også supplere dette med en fantastisk lydopplevelse dersom du trenger å snakke opp rommet med en mikrofon.

Med andre ord – det du trenger, leverer vi. Uansett om det er profesjonelt AV-utstyr til klasserom, en stor LED-vegg til møter eller til noe helt annet. Vi gir råd og leverer slik at du får den løsningen som passer deg og dine behov.

Forbedre undervisningen med interaktive tavler og skjermer

Det visuelle aspektet ved en presentasjon/undervisning er utrolig viktig for helhetsopplevelsen og læringen. Derfor er det siste du må gå på akkord med når du planlegger et klasserom, de visuelle komponentene. Hos Danmon har vi et stort utvalg av interaktive tavler og skjermer som virkelig kan fange og holde på lytternes oppmerksomhet.

Vi kan også tilby interaktive berøringstavler hvis det passer din unike undervisningsstil – det er helt opp til deg. Felles for alle våre løsninger er at de leveres i høy kvalitet og med tanke på dine unike behov. Vi gir råd, designer og implementerer profesjonelle AV-løsninger og interaktive tavler for utdanning, slik at du utelukkende kan fokusere på kommunikasjonen din. Vi kan levere komplette løsninger fra konsept til utførelse, og vi sørger for at du får den løsningen som passer akkurat deg. (Link på proffessionelle AV-løsninger)

Finn de riktige løsningene hos Danmon

Vårt fokus er alltid å møte dine behov, slik at din kommunikasjon blir optimal og ditt budskap har alle forutsetninger for å nå målgruppen. Vi er først fornøyd når vi har levert det profesjonelle og optimale AV-utstyret til dine klasserom, formidlet på et språk som alle kan forstå og bruke utstyret.

Når du søker råd hos oss garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på det som er viktig, nemlig å finne den optimale løsningen ut fra dine behov. Uansett om du trenger et TV-studio, videokonferanseutstyr, skjermtavler, berøringstavler til undervisning, eller lyd i verdensklasse, står vi klare til å hjelpe deg. Vi lytter til dine ønsker og skreddersyr sammen med deg den løsningen som passer deg best.

La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å gi deg råd om hvilken løsning som er den rette, slik at du får riktig AV-utstyr til ditt klasserom. Kontakt oss på info@danmon.no eller på +47 23 400 400 for en uforpliktende diskusjon om mulighetene. Da finner vi sammen den rette løsningen for dine behov.

Læs mere om vores andre løsninger

TOTALENTREPRISER
/PROJEKTER
Gennem de sidste 5 år har vi designet og implementeret løsninger til de største danske virksomheder, til landets mest succesfulde hotel og konferencecentre, samt løsninger til landets mest innovative uddannelsesinstitutioner

LÆS MERE

 
VIDEOKONFERENCE
LØSNINGER

Unified communication eller collaboration, - vi implementerer videokonference løsninger og Microsoft Teams for nem og ubekymret kommunikation uanset hvilken platform du benytter, og uanset hvor du befinder dig

LÆS MERE

 
CORPORATE
TV STUDIE
Danmon Group Business Solutions har årelang erfaring med design, levering og installation af Corporate TV studier. I tæt dialog med jer sikrer vi, at I far den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov

LÆS MERE

 

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top