Profesjonelle AV-løsninger for bedrifter

Trenger du profesjonelle AV-løsninger for din bedrift? Hos Danmon leverer vi AV-løsninger med fokus på kvalitet. Hvis vi ønsker å hjelpe deg med å optimalisere din bedrifts kommunikasjonsmuligheter, så har du kommet til rett sted. Vi har i mange år jobbet med AV-løsninger for både bedrifter og organisasjoner, store og små. Vi tilbyr alt fra profesjonell rådgivning, montering og montering av kvalitetstekniske løsninger. Hos oss kan du være sikker på å få en skreddersydd løsning som passer din bedrift og dens fasiliteter.

AV-utstyr for ethvert behov

AV-utstyr er en viktig del av enhver bedrifts teknologi. Det er nødvendig å sikre at bedrifter kan kommunisere effektivt internt blant kolleger, så vel som eksternt til kunder. Derfor er det viktig å velge riktig AV-utstyr for din bedrift. Hos Danmon "Business Solutions" har vi lang erfaring innen AV-utstyr til bedrifter, så vi kan levere løsninger for de fleste behov uansett størrelse. Vår kompetanse er bred, noe som gjør oss i stand til å finne akkurat de riktige løsningene for din bedrift.

Vi tilbyr profesjonelle AV-løsninger, AV-installasjoner og AV-utstyr for den moderne virksomheten. Vi har et bredt utvalg av produkter som dekker alt fra konferanserom, auditorium, til både store og små møterom. Våre løsninger er skreddersydd til rammene til akkurat din bedrift og derfor er vi i stand til å levere den beste løsningen for dine behov. Vi tilbyr alt fra skjermer og projektorer, lydanlegg, riktig belysning og tilknytning til riktig programvare. Alt fra anerkjente merker som verdsetter høy kvalitet og pålitelighet.

Med vår tilnærming sikrer vi at løsningene passer akkurat dine og din bedrifts behov. Først må vi avklare hva du trenger og til hvilket formål. Vi finner da i fellesskap ut hvilke AV-installasjoner, AV-løsninger og AV-utstyr vi trenger å hjelpe deg med for å optimere din kommunikasjon.

Se våre AV-løsninger

TOTALENTREPRISER
/PROJEKTER

I løpet av de siste 5 årene har vi designet og implementert løsninger for de største danske bedriftene, for landets mest suksessrike hoteller og konferansesentre, samt løsninger for landets mest innovative utdanningsinstitusjoner

LES MER

 

BOARDROOMS, AUDITORIER m.m

Integrerte løsninger for det eksklusive styrerommet, det funksjonelle auditoriet og flerbruksmøterommet er blant de mange løsningene vi har levert

LES MER

 

VIDEOKONFERENCE
LØSNINGER

Samlet kommunikasjon eller samarbeid, - vi implementerer videokonferanseløsninger og Microsoft Teams for enkel og bekymringsløs kommunikasjon uavhengig av hvilken plattform du bruker og uansett hvor du er

LES MER

 

CORPORATE
TV STUDIE

Danmon Group Business Solutions har mange års erfaring med design, levering og installasjon av Corporate TV-studioer. I tett dialog med deg sørger vi for at du får en best mulig studieløsning, med fokus på din bedrifts nåværende og fremtidige behov

LES MER

 

Profesjonell montering og installasjon av våre AV-løsninger

Har du opplevd tekniske problemer i enten møterom, konferansesal eller i streamingstudioet ditt? Mange bedrifter opplever i dag tekniske problemer med sine AV-installasjoner, som ofte kan resultere i både forsinkelser, stor irritasjon og i verste fall avlysning av viktige møter eller arrangementer. Heldigvis kan du få profesjonell hjelp til implementering og installasjoner av AV-løsninger, skreddersydd for din bedrift.

Vi vet at riktig montering og installasjon av AV-utstyr er avgjørende for god kommunikasjon uten avbrudd. Derfor inkluderer våre AV-løsninger både rask levering, profesjonelt oppsett og installasjon av valgt AV-utstyr på tvers av bedriftens lokaler. Vi sørger for at du kan få profesjonell hjelp for å få mest mulig ut av ditt AV-utstyr.

Vårt team av erfarne teknikere vil hjelpe deg med å montere og installere ditt AV-utstyr, slik at du er sikker på at teknikken fungerer fra A-Å. Vi sørger også for å hjelpe til med å konfigurere og kalibrere systemene for å passe de spesifikke behovene til virksomheten og rommet. For å sikre best mulig brukervennlighet hjelper vi til med å oppdatere og vedlikeholde AV-utstyr slik at det forblir oppdatert og går problemfritt.

Hvorfor velge Danmon Group som din AV-leverandør?

Vi er din forretningspartner når du trenger AV-løsninger og AV-utstyr. Hos Danmon Group er vår viktigste og edle oppgave å optimalisere kommunikasjonen din. Vi har mer enn 40 års erfaring og vet derfor hvordan tekniske problemer og halvløsninger kan påvirke din kommunikasjon og dermed også dine resultater. Du er ansvarlig for meldingen, men vi er 100 % ansvarlige for den tekniske løsningen. Vi tilbyr kommunikasjons- og presentasjonsløsninger som sikrer at meldingene dine får den oppmerksomheten de fortjener.

Så hvis du er ute etter profesjonelt oppsett av ditt firmas AV-utstyr, kontakt Danmon Group i dag og la oss hjelpe deg med å finne den beste løsningen.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top