Totalentrepriser

Skal du gjennomføre en større teknisk renovering, eller trenger du kompetent rådgivning, design og levering av en løsning som lages helt fra bunnen av? Da er Danmon klar til å hjelpe med ethvert prosjekt uansett størrelse og omfang. I mer enn 10 år har vi designet og implementert løsninger for de største danske bedriftene, for landets mest suksessrike hoteller og konferansesentre, samt levert til landets mest innovative utdanningsinstitusjoner. Du er med andre ord i gode hender når du velger oss som samarbeidspartner i forbindelse med totalentrepriser.

Din foretrukne partner for totalentrepriser

Danmon er en erfaren og pålitelig totalentreprenør som alltid strekker seg ekstra for å sikre at du ender opp med akkurat den løsningen du ønsker. Vi er med fra start, - fra prosjekteringsfasen eller i forbindelse med re-design av ønsket løsning, til implementering og påfølgende service og support av denne. Uansett hva dine AV-drømmer er, er vi klare til å hjelpe deg med å realisere dine visjoner.
Vi setter vår ære i å levere og implementere våre løsninger til avtalt tid, i avtalt kvalitet og til avtalt pris. Underveis inngår vi et nært samarbeid med kunde, byggherre, rådgivere, arkitekter og andre samarbeidspartnere, slik at vi alltid har full oversikt over prosjektets prosess og fremdrift og kan sørge for at alt går som det skal. Dette er din garanti når du velger Danmon som din forretningspartner og hovedentreprenør.

Fordeler med å velge oss som totalentreprenør

Det er viktig å velge en erfaren totalentreprenør som du kan stole på. På denne måten er du sikret et godt resultat og en prosess som gir deg trygghet gjennom hele prosessen. Vi deltar proaktivt i prosjektmøter, og vi vet verdien av et tett samarbeid mellom de enkelte entreprenørene. Våre ansatte er kjent med grensesnittene mellom de enkelte underentrepriser og er faglig involvert i håndtering og løsning av disse i tett samarbeid. Vi sørger for at alt går som det skal, fra innledende dialog til levering, installasjon og implementering.
Har du spørsmål om kurset er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss. Da vil vi sørge for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Derfor bør du velge Danmon:

Det er viktig å føle at man er i gode hender når man skal inngå en stor avtale med totalentreprenør. Totalentrepriser er svært kostbare, og derfor er det viktig at du kan regne med at avtaler overholdes og at løsningene leveres i kvalitet og til avtalt tid.
I den forbindelse er det mange gode grunner til å velge Danmon som totalentreprenør for ditt nye prosjekt:
• Vi har mer enn 10 års erfaring innen rådgivning, prosjektering og levering av totalentrepriser
• Vi har et stort utvalg av løsninger som passer enhver størrelse og type virksomhet
• Vi har et dedikert team av eksperter som kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov
• Vi tilbyr konkurransedyktige priser og rask levering
• Vi tilbyr profesjonell installasjon og støtte gjennom hele prosjektet

I samarbeid med oss kan du regne med at avtaler overholdes og at vi følger alle prosjekter til dørs med høy servicegrad og høy faglig kompetanse hele veien. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg å lage en perfekt totalløsning med profesjonelle AV-løsninger.

Les mer om våre andre løsninger

BOARDROOMS
& AUDITORIER
Mangler du profesjonelt AV-utstyr av høy kvalitet for å ta presentasjoner på din arbeidsplass/institusjon til neste nivå? Hos Danmon har vi 40 års erfaring med profesjonelle AV-løsninger som bidrar til å gi undervisning og presentasjoner et kvalitetsløft

LES MER

 
VIDEOKONFERENCE
LØSNINGER

Samlet kommunikasjon eller samarbeid, - vi implementerer videokonferanseløsninger og Microsoft Teams for enkel og bekymringsløs kommunikasjon, uavhengig av hvilken plattform du bruker, og uavhengig av hvor du er

LES MER

 
CORPORATE
TV STUDIE
Danmon Group Business Solutions har mange års erfaring med design, levering og installasjon av Corporate TV-studier. I tett dialog med deg sørger vi for at du får en best mulig studieløsning, med fokus på dagens og fremtidige behov i din bedrift

LES MER

 

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top