AV-utstyr for konferanser

Ser du etter profesjonelt AV-utstyr til konferanser og workshops, som sikrer at du kan holde store arrangementer med bilde, lyd og akustikk i verdensklasse? Da er du ikke mange klikk unna å gi dine konferansedeltakere den beste lydopplevelsen med konferanseutstyr fra DANMON.

Hos DANMON har vi mer enn 40 års erfaring med levering av AV-løsninger til bedrifter og organisasjoner som ikke ønsker å gå på akkord med sine bilde- og lydopplevelser. Vi leverer utstyr til alle slags bedrifter som ønsker kvalitetsutstyr til alt fra multifunksjonelle klasserom til konferanserom og TV-studioer. Ingen oppgave er for stor, og vi sørger alltid for å ta utgangspunkt i akkurat dine ønsker og behov når vi skal skreddersy en løsning som passer din bedrift eller organisasjon.

Høykvalitets presentasjons- og konferanseutstyr

Hos DANMON setter vi vår ære i å levere konferanseutstyr av topp kvalitet. Og det er ikke bare utstyret vårt vi er stolte av – det er hele reisen med kunden, hvor vi sammen skaper akkurat det konferanserommet kunden drømmer om. For oss er det helt essensielt at våre kunder får en god opplevelse gjennom vårt samarbeid – hver gang. Derfor tar vi alltid utgangspunkt i kundens egne forventninger og bruker vår kompetanse til å omsette disse forventningene til virkelighet.

Kvaliteten på vårt AV-utstyr sørger også for at du og dine gjester får det beste ut av konferansene dine med fantastiske bilde- og lydopplevelser som forsterker helhetsopplevelsen av arrangementene. Vi har et stort utvalg av alt fra kameraer til høyttalere og mikrofoner. Likeledes kommer vårt konferanseutstyr også alltid med høy brukervennlighet, akkurat som vi legger vekt på opplæring til å bruke ditt nye konferanse-AV-utstyr.

Hos oss er derfor et samarbeid mer enn bare levering av AV-utstyr til konferanser – det er en helhetsopplevelse fra innledende dialog til levering av helhetsløsningen. Og det er nettopp denne prosessen vi setter vår ære i å gjøre noe ekstra ut av, slik at du som kunde ikke bare blir fornøyd med sluttresultatet, men også føler deg lyttet til og i gode hender gjennom hele prosessen.

God lyd med en profesjonell konferansemikrofon og konferansehøyttaler

Vi har et bredt utvalg av AV-utstyr for konferanser som passer til alle rom – store som små. Uansett om du trenger å lage en større løsning med en stor, integrert LED-vegg, eller bare har lagt til et konferansekamera, en konferansemikrofon eller en konferansehøyttaler til ditt nåværende oppsett, er vi klare til å hjelpe deg.

Vi har alt fra projektorer og interaktive lerret til kvalitetslydanlegg og mindre tilbehør. Det er med andre ord ingen sak for oss å sørge for at du er godt forberedt til å avholde store arrangementer i dine konferanserom, hvor det verken går på bekostning av lyd eller bilde når du har gjester til større sammenkomster eller konferanser.

Har du spørsmål om våre AV-løsninger er du selvfølgelig også mer enn velkommen til å kontakte oss på denne siden - da tar vi en uforpliktende prat om hvilke behov du har og hvordan vi sammen kan komme frem til riktig løsning for din organisasjon eller bedrift.

Vi kan sørge for brukervennlighet for din konferanse

Våre AV-løsninger er brukervennlige og krever ofte ikke store tekniske ferdigheter for å komme i gang og gjennomføre riktig. I samarbeid med DANMON blir du imidlertid aldri forvirret når løsningen din er levert og installert. Vi sørger for å levere din løsning slik at du er 100 % klar over hvordan den administreres og håndteres og alltid er tilgjengelig dersom det skulle dukke opp spørsmål eller utdypende forklaringer på våre løsninger. Dette er din garanti når du handler med DANMON.

På denne måten er du garantert en løsning som ikke bare forbedrer helhetsopplevelsen av dine møter, workshops, arrangementer og konferanser, men også en løsning der du og dine ansatte kan føle seg trygge og hjemme når dere skal presentere eller sette gjester inn i hvordan teknologien i konferanserommet ditt fungerer. Det er ingen større irritasjon for foredragsholdere enn når teknikken ikke fungerer og du ikke føler deg i stand til å løse problemet på egenhånd mens gjestene sitter og venter på at ens presentasjon skal starte. Det vet vi hos DANMON – og det tar vi veldig alvorlig.

Brukervennlighet er derfor alltid i høysetet hos oss, og derfor sørger vi alltid for å levere den beste servicen i forbindelse med levering og montering av vårt AV-utstyr til konferanser, slik at du ikke bare får kvalitetsutstyr men også en god opplevelse i håndtering av ditt nye konferanseutstyr.

Få inspirasjon fra våre tidligere saker

Mangler du inspirasjon til AV-utstyr til konferanser og/eller workshops, eller kanskje til en totalløsning for deg som trenger en helt ny løsning fra bunnen av? Da er du mer enn velkommen til å utforske vårt utvalg av referanser på tidligere leverte installasjoner, hvor du garantert vil finne mye inspirasjon til hvordan ditt fremtidige konferanserom kan se ut.

Mulighetene er mange, men felles for alle våre løsninger er at det ikke er noen oppgave som er for stor eller liten. Vi har levert store og små løsninger til mange ulike bedrifter og organisasjoner med mange ulike forventninger og behov. Felles for alle samarbeid er at kunden har fått en løsning som møter deres behov og ønsker på beste måte, noe som er en stor kjerneverdi for oss i DANMON – nemlig at du er fornøyd og fornøyd med ditt nye konferanserom og tilhørende konferanse. utstyr.

Du kan blant annet se vår løsning hos Berlingske Media, som har fått satt opp et stort multirom med fin utsikt over indre by i København. Ønsker du å se eksempler på større løsninger for auditorier eller større konferansesaler, kan løsningen vår ved DTU være en åpenbar inspirasjonskilde. Her leverte vi totalt 9 auditorier, som kan brukes enkeltvis eller settes sammen, slik at samme presentasjon kan følges i alle rommene, eller splittes opp om ønskelig.
Til slutt har vi også inspirasjon til et mindre konferanserom, som det vi har levert, i Tivoli Hotell & Kongressenter. Her er ikke lokalene store, men på den annen side er lokalene de første av sitt slag i Nord-Europa som bruker 4K/UHD-teknologi i så stor grad. Et prosjekt vi har vært veldig stolte av å være en del av, og som du kan lese mye mer om her.

Har du spørsmål om vårt AV-utstyr for konferanser?

Har du spørsmål om vårt konferanseutstyr, eller trenger du en uforpliktende samtale om ditt prosjekt og dine konferansedrømmer, er du selvsagt mer enn velkommen til å kontakte oss på denne siden. Da vil vi gjøre vårt beste for å rådgi og veilede deg etter beste evne, og vi gir gjerne et uforpliktende tilbud på konferanseutstyr dersom du ønsker det.

Les mer om våre andre løsninger

TOTALE KONTRAKTSPRISER
/PROSJEKTER
I løpet av de siste 5 årene har vi designet og implementert løsninger for de største danske bedriftene, for landets mest suksessrike hoteller og konferansesentre, samt løsninger for landets mest innovative utdanningsinstitusjoner

LES MER

 
VIDEOKONFERANSE
LØSNINGER

Samlet kommunikasjon eller samarbeid, - vi implementerer videokonferanseløsninger og Microsoft Teams for enkel og bekymringsløs kommunikasjon uavhengig av hvilken plattform du bruker og uansett hvor du er

LES MER

 
BEDRIFTS
TV STUDIO
Danmon Group Business Solutions har mange års erfaring med design, levering og installasjon av Corporate TV-studioer. I tett dialog med deg sørger vi for at du får en best mulig studieløsning, med fokus på din bedrifts nåværende og fremtidige behov

LES MER

 

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top