Bedrifts-TV-studio

Ønsker du deg et moderne og funksjonelt TV-studio for din bedrift? Da er Danmon den rette partneren for oppgaven. Et ekte TV-studio og avansert AV-teknologi er ikke lenger bare for profesjonelle. I dag kan bedrifter og utdanningsinstitusjoner produsere TV-innhold av høy kvalitet selv – alt det krever er en profesjonell og erfaren leverandør av studioutstyr, som sørger for at du ender opp med akkurat den løsningen som dekker din organisasjons behov og ønsker best. Da er du godt rustet til å lage innhold av høy kvalitet som du kan være stolt av. Et innhold som reflekterer den standard og de forventningene du har til produksjonen din.

Mange fordeler med profesjonelle løsninger for ditt TV-studio

Det er mange fordeler med å ha et eget profesjonelt TV-studio hvis har behov for å produsere og strømme et velprodusert materiale og strømme i en kompromissløs bildekvalitet. I stedet for å betale i dyre dommer til eksterne leverandører, kan du lage ditt eget materiale internt. Dette sparer deg ikke bare for penger i det lange løp – men gir deg også fleksibilitet og mer kontroll over produksjonene dine.

I den forbindelse er et bedrifts TV-studio et trygt valg for deg som gjerne vil ha alle disse fordelene uten å gå på akkord med det profesjonelle uttrykket og kvaliteten på materialet ditt. Derfor er det også vesentlig at den valgte studieløsningen møter organisasjonens aktuelle behov gjennom en tett dialog som tar utgangspunkt i dine ønsker og forventninger.

Hos Danmon har vi mange års erfaring med å levere kvalitetsutstyr til TV- og filmstudioer, hvor alt fra filmer til reklamer lages og streames. Vi leverer alt fra skjermer og opptaksutstyr til programvare som optimerer det daglige arbeidet slik at produksjonen går knirkefritt. Du kan finne inspirasjon i vårt utvalg av kringkastingsutstyr og finne akkurat det studioutstyret du leter etter for å skape din organisasjons studio.

Streaming og kommunikasjon for virtuelle team produsert i egne studioer via egne AV-systemer

I tett dialog med deg står vi klare til å gi råd og sørge for at du får en best mulig studioløsning, med fokus på din bedrifts nåværende og fremtidige behov. Uansett hvilke behov du har, står vi klare til å hjelpe deg helt fra den første dialogen til levering av det ferdige produktet.

Vi påtar oss det fulle ansvar for;
• Design og implementering
• Fleksible service- og supportavtaler
• Backup-løsninger
• Forebyggende vedlikehold
• Kursing og opplæring av brukere
• Rådgiving innen drift

Du er med andre ord i kunnskapsrike hender når du velger Danmon som din leverandør og forretningspartner. Vi har mer enn 40 års erfaring i bransjen og tilbyr et stort utvalg av profesjonelle AV-løsninger som sikrer at du kan få akkurat det TV-studioet og studioutstyret du trenger. Uansett om du har et lite selskap som lever av strømming, et produksjonsselskap eller om du rett og slett mangler et internt bedriftsstudio i din organisasjon, står vi klare til å hjelpe deg. Vi vil være med å realisere dine ambisjonene slik at du får akkurat det studioet du har behov for.

Få råd om profesjonelt studioutstyr som kommer din bedrift til gode

Når vi gir deg råd om hvilket bedrifts-TV-studio du bør investere i, tar vi alltid utgangspunkt i den spesifikke situasjonen og dine behov. På denne måten er du sikker på at utstyret vi anbefaler deg oppfyller kravene og forventningene du har til ditt fremtidige studio.

Har du spørsmål om våre løsninger, eller trenger du en uforpliktende prat om hvordan vi kan gjøre studioprosjektet ditt til en realitet? Da er du mer enn velkommen til å kontakte oss på info@danmon.no - da kan vi ta en god prat om hva vi kan gjøre for best mulig å møte dine behov.

Les mer om våre andre løsninger

TOTALE OMPRISER
/PROSJEKTER
I løpet av de siste 5 årene har vi designet og implementert løsninger for de største danske bedriftene, for landets mest suksessrike hoteller og konferansesentre, samt løsninger for landets mest innovative utdanningsinstitusjoner

LES MER

 
VIDEOKONFERANSE
LØSNINGER

Samlet kommunikasjon eller samarbeid, - vi implementerer videokonferanseløsninger og Microsoft Teams for enkel og bekymringsløs kommunikasjon uavhengig av hvilken plattform du bruker og uansett hvor du er

LES MER

 
BEDRIFTS
TV STUDIO
Danmon Group Business Solutions har mange års erfaring med design, levering og installasjon av Corporate TV-studioer. I tett dialog med deg sørger vi for at du får en best mulig studieløsning, med fokus på din bedrifts nåværende og fremtidige behov

LES MER

 

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top