AV-utstyr til møterom

Leter du etter en komplett løsning for å sette opp et profesjonelt møterom? Hos Danmon har vi mange års erfaring med å levere og sette opp AV-utstyr i form av skjermer, lyd og møteromsdisplay til møterom i alle størrelser.

Vi kombinerer design, implementering og brukervennlighetsekspertise for å levere toppkvalitets AV-systemer for ethvert møterom. Med et solid team av fagfolk gir vi også det høyeste nivået av støtte og kundeservice ved oppsett og rådgivning om AV-utstyret.

Profesjonelt AV-utstyr og løsninger for møterom

I dag holder vi i økende grad våre møter med virtuelle deltakere, og det er derfor avgjørende å ha de beste rammene for nettopp dette formålet. I det moderne møterom er det flere AV-komponenter som skal fungere sammen slik at kommunikasjonen kan flyte uhindret mellom møtedeltakerne.

Hos Danmon hjelper vi derfor våre kunder med å velge det mest optimale AV-utstyret som passer perfekt til det enkelte møterom. Alle møterom er selvsagt forskjellige og har ulike krav til utstyr. Hva som er den mest optimale løsningen avhenger naturligvis av størrelsen og formålet med rommet.

Vi har et bredt utvalg av AV-utstyr, så vi kan tilby en løsning for akkurat det møterommet du trenger. Våre erfarne medarbeidere hjelper deg med å velge riktig utstyr og veileder deg gjennom hele prosessen. Enten du trenger en enkel løsning for et mindre møterom eller en mer avansert løsning for et større auditorium, har vi det du trenger. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for ditt møterom.

Projektorer og skjermer

Mulighetene er mange, og det samme er utvalget av utstyr til den visuelle delen av møterommet. Først og fremst bør du vurdere om du ønsker et AV-oppsett med projektor eller lerret. Det er fordeler og ulemper med begge, som du bør være klar over før du tar den endelige avgjørelsen.

En projektor med tilhørende lerret kan være en god løsning for spesielt store rom med mange møtedeltakere. En annen fordel er at et oppsett med projektor gjør det mulig å skjule installasjonen når møterommet skal brukes til andre formål. Dersom valget faller på projektoren, er det også andre avgjørelser som skal tas, som størrelse på lerret og monteringsbraketter. Med vår mangeårige erfaring med å sette opp AV-løsninger, veileder vi deg derfor også i valg av riktig oppsett med projektor til det enkelte møterom.

Dersom du i motsetning til projektoren velger lerret til møterommet ditt, er det også en rekke klare fordeler. Med riktig skjermløsning, som fungerer sammen med tilhørende AV-utstyr, er det like enkelt som lekende å holde både teammøter og presentasjoner. Her trenger vi ikke rulle ned et lerret eller skru på projektoren. Ofte skal det ikke mer til enn et knappetrykk og du er i gang.

Profesjonell lyd til møterommet

Med video alene kommer vi imidlertid ikke helt i mål. For å få møterommet ditt i gang trenger vi også et lydanlegg som fungerer feilfritt og som er brukervennlig sammen med det visuelle. Også her er det viktig å velge riktig lydoppsett som komplimenterer bruken og formålet med rommet.

Vi er eksperter på profesjonelt oppsett av lydanlegg og står klare med ansatte som kan gi råd om alt fra teknologi og design til installasjon og igangkjøring av lyden i ditt møterom.

God lyd til møterommet er alfa og omega, da kvalitetslyd i stor grad bidrar til at du fremstår profesjonell på de viktige møtene. Profesjonell lyd for møterom inneholder flere tekniske komponenter som også skal fungere sammen med resten av AV-utstyret.

Hos Danmon får du garantert en kvalitetsbevisst og profesjonell samarbeidspartner som har mange års erfaring med å implementere både høyttalere og mikrofoner til alle slags møterom.

Driftsløsninger for møterommet som gjør hverdagen enklere

Nå har vi gått gjennom den mest åpenbare maskinvaren som hører hjemme i et møterom. Vi mangler imidlertid en av de viktigste komponentene – driftsløsningen. Betjeningsløsningen for ditt AV-utstyr må først og fremst være lett tilgjengelig og intuitiv for alle typer brukere.

Det gode operativsystemet skal i utgangspunktet bidra til å gjøre hverdagen enklere for møtedeltakerne. Et populært valg som driftsløsning er en brukervennlig møteromsvisning. Et display som ved hjelp av en berøringsskjerm gjør det tydelig for brukeren bl.a. møteromsplanen og snarveier til viktige funksjoner som team, mail og telefonsamtaler.

AV-utstyret i møterommet ditt er et komplett digitalt økosystem som må snakke med hverandre på tvers av både skjerm- og lydsiden. Operativsystemet er «hjernen», som samler alle funksjoner, hvorfra du enkelt kan navigere i møtets innhold. Med en brukervennlig skjerm trenger du ikke bekymre deg for alt det tekniske som ofte kan stå i veien for at møtets agenda blir utført.

Har du spesifikke behov for hvilke funksjoner møterommet skal ha, kan vi hjelpe med å lage en skreddersydd løsning for ditt operativsystem som dekker alle behov.

Få et brukervennlig oppsett i møterommet ditt med AV-utstyr fra Danmon

På denne siden har vi gitt deg en innføring i hvilket AV-utstyr det profesjonelle og moderne møterommet skal inneholde. Som vi har gjennomgått, må et møterom inneholde tre ulike aspekter; video og lyd samt en intuitiv betjeningsløsning.

Hos Danmon har vi spesialister og eksperter klare til å hjelpe deg med råd, design og implementering av profesjonelt AV-utstyr til ditt møterom.

Les mer om våre andre løsninger

TOTALENTREPRISER
/PROJEKTER
I løpet av de siste 5 årene har vi designet og implementert løsninger for de største danske bedriftene, for landets mest suksessrike hoteller og konferansesentre, samt løsninger for landets mest innovative utdanningsinstitusjoner

LES MER

 
VIDEOKONFERENCE
LØSNINGER

Samlet kommunikasjon eller samarbeid, - vi implementerer videokonferanseløsninger og Microsoft Teams for enkel og bekymringsløs kommunikasjon uavhengig av hvilken plattform du bruker og uansett hvor du er

LES MER

 
CORPORATE
TV STUDIE
Danmon Group Business Solutions har mange års erfaring med design, levering og installasjon av Corporate TV-studioer. I tett dialog med deg sørger vi for at du får en best mulig studieløsning, med fokus på din bedrifts nåværende og fremtidige behov

LES MER

 

Profesjonell rådgivning og problemløsning

Når du søker råd hos oss, garanterer vi at vi leverer profesjonell rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skreddersyr sammen med deg løsningen med kringkastingsutstyr som passer deg og din produksjon best. La oss bruke vår mangeårige erfaring og kompetanse til å rådgi deg slik at din produksjon fungerer optimalt - kontakt oss på info@danmon.no eller på 23 400 400 for å høre mer.

Slide 1

Vi kan hjelpe din bedrift

Hos Danmon er vi klare til å hjelpe din bedrift med den riktige løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt, vårt dedikerte team av teknikere har nødvendig kunnskap og erfaring for å levere pålitelige og innovative løsninger som oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet

    Scroll to top